Ratings based on 4 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
5.0 out of 5
5.0 Room cleanliness
5.0 Service & staff
4.5 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Anitafrom Gjerdrum

Reegards from norway

Posted Oct 9, 2014 on Hotels.com
Utrolig koselig hotell med hjemmekoselig gresk stemning.Deilig god mat i all inklusive service. Sentralt, gangavstand til fire badestrender,og kort vei til sentrum. Litt lite basseng,men fint for barna å plaske litt rundt i. Sist vil jeg nevne det utrolig koselige personalet som gjør alt for at du skal ha ett flott opphold, takk spesielt til stavrola, sofia og giorgos, for tre flotte ferie uker for meg og min familie nå i september, will be back..!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Knut

This traveler left a rating score only Posted Oct 8, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Gjerdrum

Hjemmekoselig hotell

Posted Sep 16, 2013 on Hotels.com
Utrolig hyggelig hotell, med en hjemmekoselig stemning. Hyggelig betjening som smiler og småprater med alle. Bra beliggenhet, kort vei til alt, både strender, handle sentrum, restauranter og tavernaer. God mat i alt inkludert service, her er det bare å spise seg gjennom ferien med bugnende bufe, og de ansatte som gjør alt de kan for at du skal få et hyggelig måltid. Rolig og avslappende, familie stemning, ikke plaget av bråk og festing. Her var det godt å være, og vi kommer tilbake neste år!
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Bergen

Kjempe kjekt hotell

Posted Jul 26, 2011 on Hotels.com
vi bor pa vestkanten av Kreta og dro til til dette hotellet for a oppleve ostkanten. " en liten road trip" kjempe hyggelige folk som jobbet der og midt i byen med sjo utsikt. Kunne ikke bli bedre!