Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by agnesfrom Ranville

Séjour d'hôte comme une princesse

Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
Dépaysement et détente dans un cadre historique, chouchoutée par les propriétaires ( petit déjeuner servi dans la chambre avec viennoiseries chaudes ) que du vrai, perdu dans la campagne ( un peu difficile à trouver?)
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

La vie de château

Posted Nov 12, 2014 on Hotels.com
Le cadre est magnifique et l'accueil très sympathique, mais le petit déjeuner gagnerait à être amélioré (produits locaux, fruits, ...).
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

séjour au calme

Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
rester au calme, à 20 minutes en voitures des plages du débarquement. Très bon petit déjeuner (avec confitures maison et viennoiseries)... petit chateau, chambre agréables. Couloirs un peu sombres et déco un peu kitch. charmant
4 out of 5
Recommended
by Nicolefrom Tucson, AZ

Very nice chateau

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
We had a delightful stay there while visiting the D-Day sites.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Monicafrom Akershus

Bra hotell

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
En annerledes hotellopplevelse i rolige omgivelser.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Synvis & Matsfrom Helsingborg

Drömskt

Posted Aug 6, 2014 on Hotels.com
Att få bo på ett slott är inte alla förunnat och då är det underbart att få chansen att övernatta på ett. Jag är mycket förtjust i udda och personliga hotell och det här är precis i min smak. Mycket trevligt mottagande när vi kom. Rummet låg längst upp så det var bara att släppa väskorna upp för en knarrig gammal trappa. Rummet var härligt med tygklädda väggar. Sängarna har sett bättre dagar och det känns inte riktigt fräscht med heltäckningsmatta i badrummet. Detta slott/hotell har sett bättre dagar, men man ska inte glömma att detta också är ett hem. Det ligger ca. en mil utanför Bayeux så det krävs bil för att ta sig till och från. blev lite strul vid utcheckningen p.g.a. språkproblem men det löste sig till allas belåtenhet.
4 out of 5
Recommended
by Otto

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Hadde to fine netter på Chateau Goville. Vi opplevde oppholdet som sjarmerende og "annerledes" sett i forhold til andre hoteller vi har bodd på. Servicen var upåklagelig. God beliggenhet med kort avstand til til Omaha Beach og Bayeux.
4 out of 5
Recommended
by Anders

This traveler left a rating score only Posted Jul 4, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by maurofrom milano

in campagna..tranquillo,molto tranquillo

Posted Jul 1, 2014
Pros: il classico chateau francese di charme
Cons: aspetto generale dell'immobile
Location: in campagna ottima privacy ma un po lontano dal centro cittadino
malgrado fossimo arrivati tardi,ore 21,la signora è stata particolarmente gentile
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Comme chez des amis

Posted Jun 2, 2014 on Hotels.com
Superbe petit hôtel de charme. On y est comme des invités. Accueil très chaleureux. A recommander.