Ratings based on 99 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
87% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.4 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 4, 2015 
1 out of 5
Recommended
for Families
by Jienettefrom Enschede

Nooit meer nog een keer!

Posted Mar 3, 2015 
Geen receptie! We moesten 2x rond om het gebouw lopen aanbellen en bonken voordat de eigenaar eraan kwam! Hij was namelijk aan het klussen. Hij bood wel z'n excusses aan. Maar toch hoort iemand de gasten normaal te ontvangen. Verder was onze appartement vies, stoffig en overal lag haren op de vloer. De WC was ook erg vies en stonk heel erg. De laken stonken ook! Voordeur lamellen kapot en gaan niet dicht, geen privacy! Parkeren zou gratis zijn, dat was ook niet het geval! Wij moesten zelf kijken waar we de auto konden parkeren. Ook bij vertrek was er niemand bij wie we de sleutels moesten afgeven. Weer moesten wij op de deur en het raam bonken voor dat een mevrouw in haar nachthemd aan kwam. Niet provisioneel! Al met al geen geslaagde boeking! Nooit meer! Prijs is wel goedkoop, maar je verwacht op zijn minst goede hygiëne in het appartement!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Tours

Pratique pour les familles

Posted Mar 3, 2015
Nous avons pris le duplex pour le week-end. Il y a de l'espace, c'était très propre. Vraiment agréable pour les familles. Nous y retournerons sans problème.
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 16, 2014 
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

tres bien

Posted Dec 10, 2014 
hôtel calme ambiance familiale,personnel accueil disponible , à votre écoute.A conseiller à tous ceux qui n 'aime pas des grandes chaines hôtelières
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Bon rapport qualité/prix

Posted Dec 4, 2014 
Hôtel en cours de rénovation. Des chambres trés propres, coquettes et bien chauffées. Le prix est correct pour la banlieue parisienne. Accueil sympathique.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Jenifer

This traveler left a rating score only Posted Nov 25, 2014 
4 out of 5
Recommended
for Families
by anne_sophiefrom Toulouse

Agréable séjour

Posted Nov 5, 2014 
Agréable séjour... Etant monté un we voir de la famille, cet hôtel est très bien placé et très pratique de louer en famille un studio pour un prix correct... Le parking est juste en face.. On reviendrait très volontiers...
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Frederic

This traveler left a rating score only Posted Nov 2, 2014 
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Michel

This traveler left a rating score only Posted Oct 16, 2014