Ratings based on 181 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
94% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.6 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from älmhult

Ok hotell men för dyrt för standarden ,

Posted May 4, 2015
Pros: Närheten till lidingövallen
Cons: Frukost kan tidigareläggas
Location: Inga resturanger i närheten.
Hotellet såg mycket bättre ut på nätet än i verkligheten. Närheten till lidingövallen var mycket positivt. Däremot var frukosten från kl 8 vilket var för sent för oss. De hittadeej heller min bokning vid ankomst
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Torftig frukost

Posted May 4, 2015
Pros: Bra läge och lugnt!
Cons: Frukosten.
Ett helt okej hotell som var rent och fräscht men frukosten var riktigt torftig. Ett minus för heltäckningsmattan i rummet ur hygiensynpunkt.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 30, 2015
Cons: Sängarna kan förbättras avsevärt. Samt bilden på superior rum stämde inte överens med verkligheten.
Inte jätte nöjd, tror jag väljer ett annat alternativ nästa gång.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tarmo

This traveler left a rating score only Posted Mar 15, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Anna

This traveler left a rating score only Posted Mar 4, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anders from Smögen

Bra budgetalternativ trevlig personal bra frukost

Posted Feb 28, 2015 on Hotels
Ett mycket bra bugdetalternativ - lagom avstånd från " Down Town Stockholm - 10 min m T-banan från Ropsten. Gångavstånd till Lidingö Centrum - 15 min Personalen höjer hotellets helhetsbetyg / bra frukost, service minded, trevliga och tillmötesgående.
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Pär from Umeå

Medelbra

Posted Feb 22, 2015 on Hotels
Trevlig personal, skulle vilja ha mer att välja av på frukosten som tex stekta ägg och bacon.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Lars-Erik

This traveler left a rating score only Posted Feb 18, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 5, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Et dejligt sted.

Posted Feb 3, 2015 on Hotels
Personalet var hurtig til at løse en fejl der var opstået i booking. Personalet var meget venlige og gav god service.