Ratings based on 16 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
1.9 out of 5
69% of guests recommend
2.1 Room cleanliness
2.6 Service & staff
1.8 Room comfort
1.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Posted Aug 2, 2012 
Som flere skriver her hadde de overbooket, så rommet vi hadde bestilt var ikke ledig. Vi ble da tilbydd et enkeltrom med to senger eller to enkeltrom. Vi valgt da enkeltrom med to senger. Det første rommet vi ble tildelt da luktet utrolig mugg, det var mugg rundt vinduer og det var rett og slett ubeboelig. Vi gikk å klaget, fikk da et nytt rom, her luktet det ikke mugg, men var langt i fra rent. Mat turte vi rett og slett ikke spise på hotellet i det hele tatt, da vi så hovrdan renholdet var. Vi fikk en natt gratis natt, pga. overbookingen deres. Vi kommer ikke til å sove på dette hotellet igjen, og anbefaler ingen andre til å gjøre det heller.
1 out of 5
Recommended
for Families
by Linda

Inte värt pengarna

Posted Jul 17, 2012 
Hotell mellan Lillesand och Kristiansand (inte i Lillesand som adressen uppger). Både hotellet och rummet luktade av fukt, golven lutade, ventilationen i badrummet fungerade ej, personalen visade inget intresse av att ta hand om sina gäster. Det enda positiva var sköna lakan samt att frukosten (extra avgift) var okej. Detta är inte ett hotell jag kan rekommendera.
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Sorry, not to be recommended

Posted Jul 14, 2012 
Somewhat shabby place, difficult to find, confusion with our reservation, bad smell in the bathroom. You'll find better places for the same price.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted May 27, 2012 
Kommer ikke tilbake hit, skittent og illeluktende rom.
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted May 17, 2012 
Rene seng etøy, rent bad. Rommet luktet mugg eller annet vondt (ikke røk) Generelt inntrykk, skittent. Frokosten god, men dyr. Overnatting rimelig,men jeg tror ikke vi vil bo der mer
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Ikke anbefales på noen måter !!

Posted May 16, 2012 
Denne plassen var det verste vi var bort i. Først, fikk vi ikke tildelt rom pga overbooking og fikk tilbud om å bruke feriesenter i nærheten. Det avslo vi i håp at det var det rette men vi angret på det i løpet av ti min. Pga plassmangel fikk vi ommøblert enkelt rom med ekstra seng på rommet og overmadrass ble flyttet til den ``nye senga``. Tenk å sove to netter på madrassfjær. Vi hadde ikke håndsåpe på badet men vi hadde to plastglass som ikke var pakket i beskyttelseplast. Synet av balkongen var ikke noe imponerende med tomme ølbokser og sneiper på golvet. Bakgården var ikke mye bedre heller. Det lignet mer på en søppelhaug enn bakgård til en gjestehus.Med en liten kikk på rommet konstaterte vi at det er lenge siden rommet hadde besøk av støvsuger. Med det hele inntrykket mistet vi interesse til å spise på samme plassen. Frokost kjøpte vi i butikken og middag spiste vi på et restaurant i Lillesand. Jeg er selv i hotell / restaurant bransjen i 30 år, driver utested - pub og forstår ikke at en slik plass er i bruk. Høvåg gjestehus er nedsliten og ubrukelig sted som bør enten renoveres fullstendig eller rives ned. Eneste riktige var at vi fikk rene håndklær og rent sengetøy. En liten pluss er å ha hunden på rommet men jeg setter det ikke som krav når jeg reiser med hund. Jeg liker ikke å skrive en sånn anmeldelse men dessverre det var eneste rette måte å advare andre til å holde seg unna denne overnattingsmuligheten.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted May 7, 2012 
Greit nok, jeg kom kl 19, da var mat servering stengt, personalet var behjelpelig med påsmurte rundstykker!
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Lukket landevejs bodega

Posted Apr 19, 2012 
Det er det værste hotel jeg har oplevet ud af mange. Det er kritisabelt at det er med på hotels.com. Ankom sent til lukket reception og ingen nøgler. Ved hjælp af telefonnummer fra infotavle fik vi vækket en campingvogn på p-pladsen som ikke arbejdede på hotellet men kunne til nød finde nogle nøgler. Værelserne lignede noget fra en lejerskole uden nogen form for lydisolering. Vi så frem til morgenmad og stod klar i receptionen kl. 7.30 men måtte konstaterer at alt var lukket. Esso tanken nabo til havde en ok sandwich og en kop kaffe. På de tre overnatninger lykkedes det ikke at se nogle medarbejdere/mennesker på "hotellet" udover den lokale campist den første aften. alt i alt minder det mest af alt om en lukket landevejs bodega med tilhørende rum. Ift. standarten er det ikke billigt og på ingen måde pengene værd.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Mar 26, 2012 
Prisen var fin for et enkelt rom. Det var veldig greit å få ta med hund. Søppelbøtta var ikke tømt da jeg fikk rommet, fjernkontrollen til tv-en virka ikke, dusjen varikke helt intakt. Om man ønsker god comfort er dette ikke stedet. Ønsker man rimelig tak over hodet, og å kunne få ta med seg hund er dette helt fint. Det var også god nærhet til fine lufteområder.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 13, 2011