Ratings based on 177 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
81% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.0 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

We hadden beter verwacht...

Posted Jun 26, 2015
Pros: omgeving
Cons: De kamers zouden wat luxer mogen zijn.
Het hotel ziet er van buiten mooi uit. Leuke omgeving met veel winkeltjes eetgelegenheden en dicht bij t strand. Onze kamer was klein , oud en vol met gebreken. Bed was erg slecht. TV deed t niet , douche was ook niks bijzonders. Het personeel was daar in tegen super vriendelijk en hielp je waar ze konden. Ontbijt stelde niks voor , maar goed genoeg om de dag mee te beginnen. Voor 2 nachten was t te doen , maar voor langer ..nee...
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Midden in het dorp, vlakbij het strand.

Posted May 4, 2015
Pros: De ligging, het personeel.
Cons: Het hotel staat niet goed aangegeven in het dorp en is wat moeilijk vindbaar.
Location: Midden in het dorp, vlakbij het strand, veel eenvoudige, goedkope eetgelegenheden.
Prettig hotel, midden in dorp, op 100 meter van het strand. (Huur) auto is aan te bevelen. Lissabon is met de pont gemakkelijk te bereiken. Jammer dat er wat weinig parkeerruimte is. Toen wij er waren werd het hotel net opgeknapt. De kamers zijn eenvoudig en het matras is aan de harde kant.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Vinkega

Heerlijk

Posted Apr 3, 2015
Pros: Ligging en personeel.
Cons: Expedia had bij boeken moeten vermelden dat het hotel aan het verbouwen is.
Location: Dat er een surffestival was, maakte dat de omgeving erg levendig was. Ik was er buiten het seizoen en had verwacht dat er niks te doen was.
Prachtig strand, leuk dorpje. Goede openbaar vervoer verbinding met Lissabon. Het hotel was bezig met renoveren. Gaf wel iets overlast maar niet veel. Mijn kamer was helaas nog niet gerenoveerd maar de verwachting was dat ze deze zomer klaar zijn. Ligging was prima, midden in een winkelstraat op nog geen 500 mtr van het strand. Alleen geen balkon of tuinkamer, dat vond ik wel jammer. Personeel was fantastisch. Ze gaven het ontbijt gratis ivm de overlast met de verbouwing. Bij aankomst kreeg ik een andere kamer. Omdat de tv eruit lag kreeg ik een kamer het dichtst bij het wifi punt zodat ik internet op de kamer had. Dat vind ik meedenken met jeklanten!
1 out of 5
by A verified traveler from Regensburg, Bayern

Nicht mal zwei Sterne verdient!

Posted Apr 3, 2015
Pros: Lage
Cons: Es wäre nicht schlecht wenn Sie das empfohlene Hotel auch ab und zu besuchen oder buchen! Dieses Hotel würden Sie bestimmt aus dem Programm nehmen!
Location: Zentrale Lage. 100 M bis zu Strandpromenade. Einkaufsmeile direkt vor Hoteltür.
Nach dem Check-in bezogen wir ein sehr kleines Zimmer. Unsere Frage nach einen größeren Zimmer wurde sofort entsprochen und wir bezogen Zimmernummer 310. Nach der Rückkehr am Abend würde uns empfohlen Zimmer zu wechseln weil aus der Toilette stinkt und kein kaltes Wasser gibt. Kein Problem. Umzug ins Zimmer 309. In Laufe der Woche fiel uns folgendes auf: Sehr altes Mobiliar, Dreckige und verschimmelte Wände im Kleiderschrank, kein TV Empfang, WLAN nur unten an der Rezeption, dreckige Vorhänge, kaputte Bettlampen, Schimmel im Bad, wackelnde Kloschüssel (fehlten zwei von zwei Befestigungsschrauben).
1 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Antonio Jose from London

Disappointed

Posted Mar 23, 2015 on Hotels
I was very disappointed that i was not informed that the hotel was been refurbished the place was a bomb site the day i arrived no television in the room and the WiFi was always cutting of i did not expected much as the hotel is only 2stars but at list the basic service.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Brian from Phoenix, Arizona USA

Good not great.

Posted Mar 15, 2015 on Hotels
Good stay. Room was tiny. Shouldn't be a problem unless your high maintenance. Right next to the beach which is awesome. A bunch of stores around. Be aware there is construction and does not seem to end for another while. If your not expecting a place to live then this place will be fine.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

o minimo dos minimos numa promoçao de 20€ a noite

Posted Feb 4, 2015 on Hotels
mais uma vez quarto sem tomadas elétricas. É pena, porque desta vez o quarto nem tinha ar condicionado, então deixaram nos um aquecedor a óleo, que por sua vez só dava para ligar, naquilo que era o hall do quarto...ou seja, fora do quarto, isto porque não haviam mais tomadas. De resto, para o preço que é, não se pode esperar nada de especial...dores de costas dos péssimo colchoes lol
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

prima klein hotel

Posted Jan 14, 2015 on Hotels
Prima basis hotel voor kort verblijf in het voorjaar
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Guilherme

This traveler left a rating score only Posted Jan 13, 2015 on Hotels
1 out of 5
by A verified traveler from Italia

Fortemente sconsigliato

Posted Jan 7, 2015
Il praia do sol è un hotel non degno di questo nome: è più simile a un motel o a un ostello. Hotel fatiscente, aree comuni decadenti, stanze prive di riscaldamento (dotate solo di una piccola stufa elettrica e di un climatizzatore a cui non era possibile modificare la temperatura), con bagno e doccia incrostati, letti separati con lenzuola macchiate e con peli e capelli, moquette macchiata e sporca, due sole prese di corrente (una per la bat-jour e l'altra in bagno funzionante solo con la luce accesa) e vetri delle finestre non puliti da chissà quanto. I posti auto riservati all'hotel sono solo tre e su strada e il wi-fi funziona unicamente fuori dalle stanze ed è molto lento. Per aver l'acqua calda bisogna aprire i rubinetti e la doccia 10 minuti prima e una mattina a causa di problemi alla caldaia siamo rimasti del tutto senza acqua calda. Le foto che compaiono sul sito di Expedia non rispecchiano nella maniera più totale la realtà, risaliranno forse a anni di decoro ormai molto lontani.