Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
93% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.0 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Cooles Hotel auf 2750 m

Posted Oct 11, 2014
Coole Location auf 2750 m Höhe. Das Stilfser Joch ist ein muss.
4 out of 5
Recommended
by Fabriziofrom Pisa

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
ok
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Henrik Herman Ek

Dyrt iforhold til standaren

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Hotellet har nok hatt sin glanstid, her har det ikke blitt gjort mye oppgradering siden det åpnet. Det er et helt greit hotell, men jeg syntes prisen er litt stiv når man tenker på hva man kan få for en hundrelapp mer andre steder. Er noe litt campinghytte aktig over rommene. Frokosten var ikke bra, lite utvalg og personalet fyllte ikke opp når ting begynte å bli tomt.
1 out of 5
Recommended
by Mikael Sjögrenfrom Stockholm

Slitet och halvskabbigt

Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
Rummet vi bodde i borde renoverats för 20 år sedan :-(. Slitet och trist. Hela rummet såg ut som en gammal bastu. Två pyttesmå fönster som slammrade i blåsten. Hotellet duger kanske för ungdomar på skidsemester men knappt det. Rekommenderar inte detta hotell. Vill man bo uppe i Stelviopasset så är läget dock bra.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Robertfrom Bergen

Gammelt men helt ok.

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Kunne trengt en seriøs oppussing, men helt ok...
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 6, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
by Øyvindfrom Brattvåg

Nærmest en stor fjellstue 2760 m.o.h.

Posted Sep 5, 2013
Pros: Fin beliggenhet.
Cons: Språkkunnskapene til betjengen, svært dårlige utover italiensk.
Location: Høyt til fjells, mye å gjøre for fjellfolk av ski/snøbrettsentusiaster, men ikke så mye for eldre par på gjennomreise.
Ikke helt som forventet etter beskrivelsen av hotellet. Enkelt utstyrt rom, lite tilbud i restauranten. Våknet om morgenen til 10 cm nysnø og fortsatt snøkave, hadde leiebil med sommerdekk. Forholdene bedret seg i løpet av noen timer, og vi kom greit av gårde ut på formiddagen. Oppholdets høydepunkt!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Mr. Mik

This traveler left a rating score only Posted Aug 23, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by NANCY & LAURENT

This traveler left a rating score only Posted Aug 17, 2013 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Road trip stop off

Posted Aug 17, 2013 on Hotels.com
The hotel was in a good location, rooms are very similar to a lodge style, dark and dull but if your staying just for a rest stop I guess it does not matter. Be careful with the meals, and ask for full explanation to what your paying for, a bowl of plain pasta for 22euro is not a nice bill to pay for. Overall stayed in worse so enjoy.