Ratings based on 199 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
86% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.0 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Families
by vero from belgique

chambre tres petite et sale fuite et fuite d'eau

Posted Apr 16, 2014 on Hotels
cela la 3 eme fois que j'y allais et la derniere j'ai eu un couloir comme chambre tres petite pour 2 tres sale et en plus pour la derniere nuit fuite d'eau venant des toilettes du haut lit innondé j'ai eu comme remplacement avec bcp d'insistance 1 chambre simple pour 1 personne pour 2 ils ont mis un lit d'appoint ne savais meme pas accéder à l'évier A EVITER
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Apr 15, 2014 on Hotels
Har tyvärr ingen bra erfarenhet. När vi kom fram till hotellet hade de inte registrerat min bokning, och det fanns inget rum till oss. Detta trots att jag fyra dagar tidigare fått en bekräftelse från Hotels.com att ett rum var bokat och att allt var ok. Hotellet ordnade dock fram ett rum dagen efter, men ett rum med sämre standard än jag ursprungligen bokat. Annars fint läge.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Marianne Ward

This traveler left a rating score only Posted Feb 28, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 25, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by Michael og Sanne from Salling

"Engelsk atmosfære og fantastisk beliggenhed"

Posted Feb 19, 2014 on Hotels
Det er hverken første eller sidste gang, at vi bor på Arran House Hotel. Hotellet er absolut ikke luksuriøst og en smule slidt, men meget hygggeligt, og atmosfæren er ganske speciel: Meget engelsk og meget afslappet. Det ligger meget centralt, og der er kort afstand til offentlige transportmidler. Værelserne er noget uensartede, men hyggelige, og badeværelserne er meget små, men funktionelle, og det opvejes rigeligt af resten. Morgenbuffeten er rigtig god, og personalet meget hjælpsomt og venligt. Vi har efterhånden boet på Arran House Hotel en del gange og er endnu aldrig nogensinde blevet skuffede. Alle ophold har været fuldt tilfredsstillende.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 18, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Shopping
by A verified traveler

Plus og Minus

Posted Feb 16, 2014 on Hotels
Receptionisterne var utrolig rare, mens køkkenpersonalet desværre (særligt afryderne) var uforskammede - ryddede af bordene og satte stole op, imens vi sad og spiste morgenmad - 20 minutter før buffeten lukkede. Dårlige ventilationsmuligheder i de meget små og tætmøblerede værelser. God beliggenhed i et trygt kvarter i gåafstand til det meste.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Ólafur from Iceland

Frábær staðsetning

Posted Feb 12, 2014 on Hotels
Þægilegt og rúmgott herbergi, góð sturta inni á herberginu. Góður morgunmatur og þægilegt viðmót starfsfólks
2 out of 5
by strat

Mitigé

Posted Feb 11, 2014
Pros: La position de l'hôtel en ville. Le PDJ (au début de service, car il n'y avait plus d'œufs brouillés pour ceux arrivé 10 minutes plus tard)
Cons: Personnel a changer intégralement (aussi bien en réception que aux PDJ)
Location: 15 minutes a pieds d'oxford street, soho, saint pancras. 30 minutes a pieds de Tower bridge, regent street, big ben
Pas d'eau chaude, 2 ampoules sur 3 grillées dans la chambre, pas un seul "bonjour", "merci", "au revoir", "bon séjour" du personnel. Même en payant 150£ pour 2 nuits, le réceptionniste ne se lève même pas, il me montre le tableau des clefs et me dit de prendre la 12. Le personnel du PDJ est pareil, pas de réponses aux bonjours, de plus il faut arriver dés l'ouverture du buffet car il n'y a pas eu de réassort pour ceux arrivé après (mais très bon sinon) Par contre super bien placé.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 9, 2014 on Hotels