Ratings based on 86 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.6 out of 5
80% of guests recommend
2.6 Room cleanliness
3.4 Service & staff
2.0 Room comfort
2.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified travelerfrom italia

Vicino alla metropolitana di Londra

Posted Apr 29, 2015
Sebbene la struttura si trova in un punto strategico, in quanto ai accessibilità alla linea della metropolitana, l'hotel non lo consiglio perché le camere sono piccole, il bagno e piccolo, la colazione non è prospera.
3 out of 5
Recommended
for Students
by A verified travelerfrom Marino Roma

albergo posizione molto buona

Posted Apr 28, 2015
Pros: Il personale e' molto cordiale e disponibile, la colazione buona
Cons: La nostra camera per 4 persone (2 adulti e 2 bambini) era molto molto piccola
Location: La posizione e' buona vicinissima a metro e autobus
Il soggiorno e' stato buono, il personale cordiale e disponibile, vicinissima a metro e autobus, gli asciugamani cambiati tutti i giorni, la colazione buona
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

...

Posted Feb 20, 2015 on Hotels.com
bra Hotell om man bara ska sova där och är ute efter ett billigt hotell. Tyvärr så är det väldigt tunna väggar med dålig isolering så man hör väldigt mycket utav vad som pågår i rummet intill. Sedan så var det ett ganska konstigt och lite skumt kvarter som hotellet som låg i. Frukosten vad väl inte heller något som va toppen men den var helt okej. Så allt som allt så va hotellet okej men inte mer. Skulle inte komma tillbaka hit.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Mariafrom København

Tøses tur

Posted Jan 23, 2015 on Hotels.com
Super hyggeligt søde værter og lige ved metro bus shopping
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 19, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by IGORfrom Москва

бюджетное место почти в центре Лондона для ночлега

Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
Если необходимо недорогое место чтобы переночевать и было недалеко от основных достопримечательностей, это оно. Удобств минимум, тесновато, персонал внимательный, дружелюбный.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Mariellefrom Bretagne

Correct

Posted Nov 1, 2014 on Hotels.com
Accueil chaleureux et sympathique Ils sont au petit soin pour nous. Bon rapport qualité /prix A 5/10 minutes à pied de Paddington La chambre manque un peu de confort et mériterait un coup de " jeune" Seul petit bémol : le petit-déjeuner est un peu juste et est très continental. Pas de véritable breakfast
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Bra läge

Posted Oct 29, 2014 on Hotels.com
Bra läge på hotellet, frukosten inget extra, dusch i rummet mycket svårt att reglera varmvattnet. Trevlig personal.
1 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Dårlig renhold

Posted Oct 19, 2014 on Hotels.com
Vi fikk rom i kjelleren på hotellet. Dette rommet hadde dør inn til naborommet, og det var derfor veldig lytt. Veggene var skitne, klisset til med snørr fra tidligere gjester. Det virket som om renholdet på hotellet besto kun i å støvsuge vegg-til-vegg-teppene på rommene. Rett og slett en dårlig opplevelse å bo på Hamilton. Vi hadde egentlig booket for fire netter, men dro etter en natt.
2 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Eva Eskilssonfrom Sverige

Studievistelse

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Det var inte så fräscht bed and breakfast direkt, mycket litet, och inte alls rent. Förvisso toalett på rummet men inte rent. Trasiga kranar, och toaletten spolade varannan gång. Frukosten helt ok men serverades i minimalt utrymme Området låg i arabkvarter vilket vi ej var beredda på o tyckte var jobbigt Då nästa bokning blir mkt mera centralt o mkt fräschare