Ratings based on 939 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Israel

Great hotel close to Oxford 10 minuteso train

Posted Jul 28, 2015
Amazing hotel really comfort and welcoming. Good gym and lounge and very clean. The staff are really nice polite and helpful. The room was big in comparison to other hotels in London. Highly recommend!
2 out of 5
by A verified traveler from Plymouth

Disappointing

Posted Jul 28, 2015
Very poor relationship prize - quality.....................................................
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Sandefjord

Fint hotell litt utenfor turistmaset

Posted Jul 27, 2015
Pros: Standarden var bedre enn gjennomsnittlige hotell vi har bodd på i London til denne prisen. Fin beliggenhet i forhold til trafikk, stille gate
Cons: Skal man bo her med barn, bør man si i fra når man bestiller at man ønsker rom vekk fra hotellets resepsjon pga party om kvelden.
Location: Nærhet til Notting Hill, bare et par km å gå i trivelige område. Portobello road. Flere bra restauranter i Notting hill.
Vi trivdes godt på K West og hadde 3-4 minutter å gå til tube, Sheperds Bush. For oss var dette helt flott. Vi fikk rom i 2. underetasje, og rommet hadde store vinduer høyt opp på veggen. Det var trivelig og fint fordi vi slapp å høre på høy musikk og party fra hotellbaren som er ved resepsjonen. Vi prøvde ikke spa avdelingen. Rommet luktet litt innestengt,men det var air condition på rommet og vinduene kunne lukkes opp hvis man ville lufte. Vannkoker med te og kaffe på rommet, og minibar med vann. God seng, tv, safe på rommet og betjeningen var behjelpelig med å legge kameraene våre i sin safe i resepsjonen når vi ønsket det på kvelden. De var hyggelige og vi følte oss godt tatt i mot. Siste morgenen bestilte vi frokost room service som kostet 20 pund pr pers og det var veldig godt. Vi hadde ikke frokost inkludert i vårt opphold.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Kiel

Gemütliches Hotel

Posted Jul 23, 2015
Pros: Aufmerksamer, freundlicher Service
Cons: Englisches und ContInntales Frühstück nicht an getrennten Orten anbieten
Location: Shepherds Bush Große Shopping Mall mit allen Designern 5 Minuten zu Fuß entfernt
Sehr sauberes Haus und freundliches Personal.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Seattle

Fine hotel 5 minutes walk from tube station

Posted Jul 23, 2015
A good experience. Staff fine. Clean room. Didn't use the spa facilities. Fitness room fine. Restaurant fine. It's a former BBC studio with roots in rock and roll so apparently stars sometimes like to hang out there although I saw none during my stay.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from N

Sentralt hotell

Posted Jul 22, 2015
Veldig bra opphold en liten uke. Høyt fokus på gjestebehandling og genrerell service. Gikk ikke å stille temperatur i dusj da dette var låst til over gjennomsnittet kaldt. Ordnet det med å skru på kaldt vann i vask og badekar :-)
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Doetinchem

Goed verzorgd hotel!

Posted Jul 21, 2015
Zijn hier 4 dagen geweest, de ligging is top vlakbij een duur en een goedkoop overdekt winkelcentrum. Metro en bus zijn kort bij. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie kamer voor een passende prijs. Kortom een goed hotel waar ik zeker naar terug zou gaan!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bayern

Jederzeit wieder

Posted Jul 20, 2015
Pros: Alles unkompliziert und komfortabel.
Cons: Ausstattung im Badezimmer könnte moderner sein, war aber mein erster UK Aufenthalt und ich kenne die Standards dort nicht.
Location: Das Hotel befindet sich relativ zentral und man kann viel zu Fuß unternehmen und auch mit der sehr nahe gelegenen U-Bahn bequem überall hin.
Weder Probleme beim Ein- noch beim Auschecken, das Personal war sehr zuvorkommend und höflich. Das Zimmer war schön eingerichtet, relativ groß für die Preisklasse und sauber. Wasserdruck/-temperatur im Badezimmer war nicht optimal, aber nichts, womit man sich nicht arrangieren könnte.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from aberdeen

Great location

Posted Jul 16, 2015
Modern hotel just minutes away from Westfield and the tube station. Friendly staff and nice clean rooms. Only downside was breakfasts were expensive and our room faced onto a train line so sleep was a little disturbed by passing trains,
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Koblenz

Modernes Hotel, kurzer Weg zur Tube u. Overground.

Posted Jul 15, 2015
Pros: Das Zimmer
Cons: Die dunklen Gänge etwas besser beleuchten, bessere Beschriftung der Spa Preise
Location: Shoppen, Essen, die Tube benutzen
Riesige edle Shopping Mall Westfield ganz in der Nähe mit vielen Lokalen mit allem was das Herz begehrt.