Ratings based on 12 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
83% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.1 Service & staff
3.3 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Patfrom Plymouth England

Nice hotel close to gastro pubs and Olympia

Posted Mar 18, 2014
Pros: Convenient to Olympia, the hotel was really beautifully kept
Cons: Nothing really, it was very good value
Location: Olympia Conference centre, Kensington High Street, Holland Park
Room looked as if it had just been renovated and decorated with en suite shower room, but incredibly small, a 'larger' couple just would not have fitted in the room much less the shower! That being said, would stay there again, good breakfast friendly and helpful staff, and I am sure there are larger rooms available.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Trevligt hotell, dock ostädat

Posted Oct 24, 2013 on Hotels.com
Trevligt hotell, bra service, rena och trevlig rum men sedan fungerade inte städningen fullt ut. Gjordes bristfälligt. Bra frukost.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

comodissimo e silenzioso.

Posted Oct 13, 2013
facilmente raggiungibile, comodissimo per gli spostamenti in metro, autobus e treno.silenzioso e pulito. confortevole e con personale amichevole.Buon rapporto qualità prezzo.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Scott

Great value

Posted Jan 22, 2013 on Hotels.com
I thought this was a great value and a convenient place to stay. It's about a 15 minute walk to the Shepards Bush Underground station and a large Westfield mall and nearby shops, and there is a nice pub right across the street from the hotel. The rooms were clean, and the lobby while small was pleasant. Breakfast is limited, but that wasn't an issue for me or my friends. I would definitely stay here again.
5 out of 5
Recommended
for Shopping
by Irene

Fantastisk service

Posted Jul 14, 2012 on Hotels.com
Jeg ble veldig positivt overrasket over hotellet da vi kom frem. Siden det var så billig og såpass lokalt forventet jeg et bittelite rom. Men da vi kom frem ble vi møtt av en veldig behjelpelig og hyggelig dame som viste oss til rommet - og det var stort! To dobbeltsenger (vi var et par) og bord og stoler. Badet var også stort og behagelig. Frokosten var også god. Enkel og engelsk, men bra. Og servicen var kjempegod. De svarte på alle spørsmål og hjalp til med alt. Vi fikk nye håndkleder og det ble vasket på rommet hver dag. Nabolaget var også veldig hyggelig, og rett nede på hjørnet er det en daglivarebutikk og en utrolig hyggelig pub (med veldig god mat). Det tar 5 min å gå til nærmeste buss eller metro-stopp, og derfra finnes mange måter å komme seg til sentrum. Det eneste negative jeg kan komme med er at det er veldig dårlig luft på rommet, og ikke noe air condition. Vi var der nå i juli, og selv med vinduet på vidt gap var der veldig varmt om natta. Men med alt det andre til å veie opp for det gjør det ingenting. Jeg anbefaler virkelig dette hotellet til alle, man får veldig mye for pengene!
2 out of 5
by christafrom bremen

Nie wieder in dieses Hotel.

Posted Jul 5, 2012
Pros: Nichts
Cons: Alles
Location: Die Lage ist gut, denn die Verbindungen mit Bahn und Bus stimmten gut überein.
Wir wurden ziemlich unfreundlich empfangen. Es gab keine Entschuldigung dafür, dass die "Empfangsdame" uns um 12 Uhr nicht sagen konnte, ob das Zimmer bereits fertig ist und wir den Eindruck hatten, dass sie keine Lust hatte, nachzusehen. Die Zimmer sind sehr klein, das Badezimmer war so ausgestattet, dass man sich nur mit Mühe auf die Toilette setzen konnte. Die Betten waren nur 1,40 m breit, so dass es für etwas stabilere Leute nicht geeignet ist. Positiv ist zu erwähnen, dass Alles sauber war. Uns hatte geärgert, dass das Preis- Leistungverhältnis nicht stimmte, obwohl wir ein Exutivezimmer bekamen. Da möchte ich nicht wissen, wie die anderen Zimmer aussehen, die nur Standardzimmer sind.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Vibeke

Bedre blir det ikke i denne prisklassen

Posted Jul 4, 2012 on Hotels.com
Dro til London i 4 dager, og hotellet gjorde jobben sin. Vi hadde et sentralt sted å sove. Man drar ikke til London for å være på hotellet uansett. London Visitors Hotel hadde det vi trengte, men ikke mer. Rommene var rene, vi fikk nye håndklær, såpe etc. hver dag. Overraskende god seng, sett i forhold til prisen på oppholdet. Frokosten kunne vært bedre, men helt grei for å være i London. Frokostsalen var liten, så regn med å dele bord med andre(hvis du spiser i "vanlig" frokost-tid). Kensington Olympia er den nærmeste t-bane stasjonen. Anbefaler heller å gå til Kensington High Street, eller Sheperds Bush. Linjene på Olympia går ikke inn til sentrum, så denne stasjonen er "ubrukelig" hvis du kommer som typisk turist. De to andre stasjonene er store stasjoner, som betjener de fleste linjene. Litt lenger å spasere til disse, men busser går hele tiden, hvis beina har fått nok. Nabolaget er fantastisk, og puben på andre siden veien fra hotellet fortjener et besøk. Områdene rundt Sheperds Bush og Kensington Hig Street har mange kafeer og butikker. Lite trafikk i gaten om natten, så vinduet kan stå åpent uten at du våkner. Ikke forvent norsk standard på hotellene i London, det kan du bare glemme. Tatt i betraktning prisen og plasseringen på hotellet er jeg fornøyd. Har vært i London flere ganger, og fått både dårligere og mindre sentralt hotell til høyere pris. Sover gjerne på Visitors Hotel igjen.
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 29, 2012 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by tofani

Posted May 31, 2012 on Hotels.com
la camera era in linea con le attese. Discreta pulizia, abbastanza silenziosa. Il bagno, come indicato da altri visitatori, era incredibilmente piccolo e l'acqua calda disponibile solo la sera. La colazione abbondante ma spartana. Per un week end ha un ottimo rapporto qualità prezzo
4 out of 5
Recommended
for Families
by 2 voksne og 1 teenager

Godt overnatnings hotel

Posted May 22, 2012 on Hotels.com
Alt i alt godt hotel til overnatning. Vi vil bruge det igen. Serviceniveau'et hos personalet var under middel grundet manglende engagement, men alt fungerde fint.