Ratings based on 389 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.8 out of 5
67% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
3.0 Service & staff
2.5 Room comfort
2.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Bra läge

Posted Jan 25, 2015
Pros: Läget, nära Hyde Park och Paddington station.
Cons: Rummen samt frukosten och värmen.
Location: Gångavstånd till Hyde Park, Marble Arch och Oxford Street. Bra pubar och matställen på gata i närheten. Knappt 10 minuter till Paddington station.
Vistades tre nätter på detta hotell i London. En plats att sova på. Första natten fick vi ett rum i källaren. Hemskt på alla sätt. Luktade rök och vi frös oss igenom natten trots extrafiltar. De andra nätterna fick vi ett rum allra högst upp. Fin trappa upp men så smal att om vi hade haft stora väskor hade vi knappt kommit upp. Rent och fint men hela tiden hördes ett knäppande ljud som var väldigt irriterande nattetid. Frukost serverades i en källarlokal. Engelsk frukost bestående av två stekta ägg, en liten liten sked med vita bönor i tomatsås och en skiva bacon. Till detta kaffe/te med uppvärmt bröd. Fick låna/fråga efter en adapter för att kunna ladda telefon på rummet. Utlovad wi-fi fungerade inte i första rummet. Positivt att dom bäddade och att vi fick nya handdukar varje dag.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Mulhouse

Correct pour Londres

Posted Nov 6, 2014
Pros: la literie est bonne, salle de bain correcte.
Cons: isolation phonique entre les corridors et les chambres
Chambre correcte, isolation phonique limitée entre les chambres.
2 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Avesta

Pacific hotel London

Posted Nov 4, 2014
Pros: Att det låg bra till, var lagom stort, billigt.
Cons: Städningen, och att de förbättrar vattenflödet i duscharna. Små kuddar under stolarna i frukostrummet skulle inte skada, för det var riktigt ekande i
Location: Det var nära till både buss och tunnelbana. Många restauranger i närområdet, nära till shopping
Rummet var lagom stort för mig och mina tonårsdöttrar, men på natten var det iskallt i rummet. Duschen hade jättedåligt ös på vattnet, gällde ej alla rum enl andra gäster, och toaletterna var svåra att spola. Tyvärr var det också heltäckningsmatta i rummet vilket gjorde att det blev blött då vi inte fick ngn handduk att ha på golvet. Frukosten var ingen höjdare men förmodligen vad man kan förvänta sig av en engelsk frukost. Frukostpersonalen var iallafall trevliga. Andra gäster på hotellet hittade vägglöss, som personalen mer eller mindre hänvisade till det milda vädret. Ingenting gjordes på det aktuella rummet!
2 out of 5
by A verified travelerfrom Sverige

På ytan ett fint hotell nära Oxford street

Posted Nov 2, 2014
Pros: Att det låg nära till det mesta.
Cons: Städningen! Rena lakan, är ett måste!
Location: Hotellet låg i Peddington, så det var lätt att ta sig till massor med aktiviteter. Tex shopping, turistmål, restauranger mm mm
Vi hittade vägglöss på hotellrummet, och sa till i receptionen. Han tog det allvarligt till en början. Men tyvärr gjorde de ingenting åter det. Och byta rum gick inte, efter som hotellet vid detta tillfälle var fullbelagt. Städningen av rummet var också under all kritik!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom danmark

Lille hotel tæt på byen

Posted Oct 21, 2014
Pros: Det lå centralt:))
Morgen Mad personalet var sure,der var kun en og hun skulle lave det hele,så det var nok derfor hun var sur;(( Ellers nogle gode senge men et meget lille værelse;
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 19, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Oct 18, 2014
Cons: bed bugs
its okay ..........................................................................................
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Vask på badeværelse stoppet. Vinduet var utæt

Posted Oct 17, 2014 on Hotels.com
Fint ophold
2 out of 5
by A verified traveler

Cheap, but don't expect too much

Posted Oct 8, 2014
Pros: The breakfast - they serve warm and good English breakfast. It was satisfying. The staff - they were kind.
Cons: The shower, seriously.
Location: Close to the station.
There is no lift, so you have to bring your suitcase to the upstairs. The room is cramped. No space on the floor to open the suitcase. The water pressure of a shower is so weak and very difficult to get warm water from tap. You have only two choices, very hot or cold. There is no hairdryer in a room, but there is some stocks at the reception. So you can borrow it as long as there is a stock. The hotel staffs were kind. I went there before check-in time to ask them keep our bags. That time, the receptionist said our room was ready and we can actually check in.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Roskilde

Tæt på Paddington Station.

Posted Oct 7, 2014
Det ligger liige rundt om hjørnet fra Paddington Station, og det er på plussiden. På minussiden var badeværelset så småt, at man måtte bakke ind på toilettet (til venstre) og bakke ind i brusekabinen (til højre), hvor brusehovedet var så tilkalket, at man fik tre forholdsvis tynde stråler ned over sig uanset, hvor meget man skruede op for vandet. Bevares, vi var ikke i London for at opholde os på værelset, men alligevel. Det ville have klædt badeværelse med ½ m2 mere, omend jeg ikke ved, hvorfra den ½ m2 skulle tages fra.