Ratings based on 429 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
91% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.4 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice hotel just behind Oxford street

Posted Jul 27, 2015
The lady at the reception is awesome and very friendly and really knows how to handle her clients , her name starts with M but unfortunately I did not catch her full name. I would definitely make sure she stays with the hotel if I was her boss @@$$
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from GB

Fantastic location

Posted Jul 6, 2015
Great room, very clean and modern. The staff were very helpful and breakfast first class. Would definitely recommend this hotel.
2 out of 5
by A verified traveler from Norway

Veldig små rom men grei beliggenhet

Posted Jul 1, 2015
Pros: Beliggenhet
Cons: Komforten på rommene. Større senger. To dyner.
Location: Kort vei til de fleste attraksjoner. Tuben i nærheten. Gangavstand tilHyde Park, Oxford street.
Vi reserverte dobbeltrom med dobbeltseng beregna for to voksne. Da vi ankom hotellet og sjekket inn ble vi trukket ett gebyr på 50-100 pund som de sa skulle dekke evt det vi tok fra minibar el annet. Dette syns jeg var litt mye. Har tidligere bodd på Radisson blu Edwardian Berkshire hotel i samme området, men har aldri måtte betale så mye depositum på minibar. Rommet vi fikk var det minste rommet jeg noen gang har bodd på. Senga var maks 120 cm med dobbeltdyne, og det sier jo seg selv at to voksne må ligge ganske så tett da. Det var så lite at vi ikke fikk plass til å plassere to kofferter på gulvet, men måtte sette de oppå hverandre. Badet var knøttlite, en måtte sitte sidelengs på do. Og tv virket ikke. Vi klagde på rommet, men siden de var fullbooket var det umulig å få bytte. Så det ble en klam natt. Dagen etter ble vi tilbudt et annet rom, et handikapp rom som var en god del større. Alt var smalt og trangt på hotellet. Korridorene og heisen også. Jeg vil ikke anbefale dette hotellet dersom en liker å ha god komfort når en er på reise. Det er rett og slett for lite plass. Eneste pluss må være beliggenheten. Kort vei til Oxford street og Marble Arch tbanestasjon.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Supersentralt og hyggelig

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Supersentralt rett bak M&S på Oxford Street. Kort vei til alle butikker, undergrunnstasjonen og Hyde Park. Gangavstand også til flere hyggelige kafeer og restauranter i nærområdet. Veldig hyggelige ansatte og god service. Bra frokost. Lite rom, men rent og pent. Vi hadde utsikt mot bakgården, ikke så fint, men kanskje roligere enn andre veien. Alt i alt et meget bra opphold. Anbefales hvis du ønsker et hyggelig og meget sentralt hotel!
1 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Helena from London

Not recommended

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Smallest room I haver ever stayed in and completely over priced. Breakfast ok but not a lot of options and not great service. Will never choose this hotel or Radisson again. Very dissappointed. If I had paid max £70 for the room it would have been ok but not £159
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Camilla from Göteborg

Shoppingresa London

Posted Apr 23, 2015 on Hotels
Jag fick världens minsta rum. Jag reser mycket i jobbet och privat- minsta någonsin. Har bott på detta hotel tidigare och haft bra rum, men är inte särskilt nöjd efter denna resan. Läget är dock super om man vill shoppa och bo i centrum
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by RICARDO from Seattle

Having Fun In London!

Posted Apr 12, 2015 on Hotels
Prefect. Well, the English Breakfast is an experience. I would like to thank Mr. Gamal and Mr. Fabio for all the support!
3 out of 5
Recommended
for Families
by Rannveig

This traveler left a rating score only Posted Apr 7, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Bekväm

Posted Apr 2, 2015 on Hotels
Bra läge, bra och hjälpsam personal i receptionen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from istanbul

Excellent Hotel Close to Oxford Street

Posted Apr 2, 2015
Pros: Location, Room, Breakfast
Very Close to Oxford Street, Very Clean, Large Room, Pricy but worth it, close to tube