Ratings based on 23 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
88% of guests recommend
3.0 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.4 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Mest bra, men en obekväm säng och högt trafikljud.

Posted Oct 23, 2014 on Hotels.com
Bra: Rummen kändes mycket fräscha. Nära till Kilburn Park tunnelbana och flera busslinjer. Mataffär i samma hus. Starbucks nära. Mycket tjänstvilligt skrev ut biljetter via vidarebefodran av mail. Mindre bra: Enligt bekräftelsen skulle rummet innehålla tre enkelsängar, det innehöll istället en dubbelsäng och en uppbäddad soffa som INTE var bekväm. Hårtork på rummet innebar att gå ner till receptionen och hämta den. Städningen innebar tömning av två papperskorgar inget annat under tre dagar. Trafiken från gatan MYCKET tydlig på natten.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Sara

Bra läge och trevlig personal

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Fyra vänner i en lgh. Sängarna och kuddarna lämnade mer att önska. Men lgh var fräsch och vi saknade ingenting. Prisvärt alternativ! Matbutik nere på hörnet underlättade inhandling av frukost odyl. Trevliv personal som var väldigt tilmötesgående mot oss under hela vår vistelse.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by sherry

This traveler left a rating score only Posted Aug 24, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Ankara

Posted Aug 17, 2014
Easy to access central london, very close to under and overground, very very friendly staf. Tesco is under the hotel building. Halal restaurants are nearby. Have all facilities for laundry and cooking, it might be a good choice for long term stay and families.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by glynfrom Norwich

Nice apartment

Posted Jun 2, 2014
Very clean and tidy place. Only gripe was that they took payment day before I checked in despite booking as pay on the day. Otherwise a great apartment in a good location
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Göteborg

-

Posted Mar 11, 2014
Fräscha rum, och ett bra läge nära till både tunnelbana och buss. Många mataffärer på samma gata med stort utbud även en del pubar och cafeer.
4 out of 5
Recommended
by 50 +

Helt ok

Posted Oct 16, 2013 on Hotels.com
Helt ok lägenhet, städerskan vill komma o städa 19.30 fre. kväll inte helt ok. Nära tunnelbana, bra service i receptionen.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Sep 3, 2013 on Hotels.com
good location
2 out of 5
by patriziafrom roma

albergo da migliorare

Posted Sep 3, 2013
Pros: trattandosi di hotel appartamento, c'è la possibilità di utilizzare la cucina
Cons: la pulizia della stanza e il cambio asciugamani quotidiano
Location: purtroppo arrivandoci con il treno e non con la metro, ci sono gli orari da rispettare
Ho soggiornato al SO QUARTIER ad agosto 2013 Le camere sono poco arredate e la pulizia lascia molto a desiderare Positivo l'arredamento della cucina con tutto il necessario