Ratings based on 118 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
85% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.3 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Linn

Trevlig personal och bra förbindelser till centrum

Posted Aug 28, 2014 on Hotels.com
Hotellet hade vad vi behövde - säng, toalett, dusch och frukost. Personalen var trevlig. Baren under tillhörde hotellet och samma personal jobbade där. En kväll bjöd de oss på läsk. Goda förbindelser in till stan. Busshållplats precis utanför hotellet med dygnet-runt-buss som gick var 5-15 minut beroende på tid på dygnet. Ca 10 min att gå till närmsta tunnelbanestation (Belsize park). Även ca 10-15 min att gå till området Camden där det finns marknad varje dag och även matmarknad där du kan få en bra lunch/middag till mycket bra priser. Från Camden är det inte långt att gå till utsiktsplatsen Primrose Hill. Man fick gå över gatan till ett litet cafe för att äta frukosten som ingick. De serverade engelsk frukost. Tyvärr hade de ej öppet på söndagar och inte heller den morgon då det var bank holiday. Toaletterna på hotellet kunde ha städats oftare. Det var fräscht när vi kom dit men sedan blev det lite sunkigare. Tror bara de städade en gång under de 5 nätter vi var där. Det är inte ett boende för ngn som vill leva lyxigt och inte heller för ngn som tänkt spendera mkt tid på hotellet. Vårt helhetsintryck av vår vistelse är dock att det var bra och att det fanns det vi behövde till ett OK pris.
1 out of 5
by A verified traveler

Schlicht war erwartet, dies war sehr schlecht

Posted Aug 24, 2014
Pros: Gar nichts, das Frühstück war ja im Imbiß gegenüber
Cons: Diese "Hotel" sollte nicht vermittelt werden. Wir sind Reisen in 3. Welt gewöhnt. Einfaches Niveau ist OK, dies war schlechter.
Location: Lage ist gut
Gebucht: 14 Tage, späte Anreise angekündigt. Empfang durch angetrunkene Person, Zimmer war nicht nicht fertig, halbe Stunde warten im dreckigen Hinterraum des Pub. Flur zwischen Zimmer und Gemeinschaftsbad roch streng, danach durch lüften besser. Augenscheinlich war das Zimmer noch eben schnell gelüftet worden, roch noch muffig. Insgesamt 14 Tage Aufenthalt: In dieser Zeit kein einziges Mal das Zimmer gesäubert, trotz Nachfrage keine sauberen Handtücher, Mülleimer wurde nur bei erster Reklamation geleert (2 Tag), danach nie wieder. Das Gemeinschaftsbad wurde 1 mal gefegt und einmal der Mülleimer geleert. Jede Beschwerde wurde von unfreundlichem angetrunkenen Ansprechpartner mit "I'm so sorry" beantwortet, es wurde schnell ersichtlich, dass er nie vorhatte auch nur eines der Versprechen zu halten. Das Frühstück im gegenüberliegenden Imbiss war sehr gut, am Wochenende hat der Imbis zu. Am ersten Sonntag um zehn nach dem mündlich und auch in der Hotelbeschreibung aufgeführten Frühstück gefragt. Ansprechpartner anscheinend aus dem Bett geklingelt, mir wurde die Tür vor der Nase zugeschlagen, 15 Min später bekamen wir eine Papiertüte mit 3 Schokocroissants, drei Plain Croissants, 3 kleinen Trinkpack's, 3 Bananen und 3 Marmeladeabpackungen. Dummerweise ist im Zimmer nur ein Stuhl und kein Tisch, d.h. wir hätten auf dem Fußboden Frühstücken können. Nach den ersten Erfahrungen mit den Reklamationen haben wir es aufgegeben und zugesehen, dass wir möglichst wenig im Hotel sind.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
I was extremely disappointed with my stay,location was poor and the hotel had changed name making it even harder to find as I hadn't been notified of this! Breakfast was of poor rating,on Sundays only it's a continental breakfast which also isn't stated and is delivered to your room in a brown paper bag,the food was bad quality and looked as though it's was days old, not fresh at all!
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Nickfrom Sweden

Underbart hotell

Posted Aug 10, 2014 on Hotels.com
Trevlig personal Bra läge Bra service Säkert God frukost
4 out of 5
Recommended
for Couples
by AnSoIfrom Lille

Hotel sympa pour le prix

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Bon rapport qualité/prix. Propriétaire sympa. Rue avec du passage donc un peu bruyant. trés bon petit déjeuner à l anglaise.A 20 minutes a pieds et 3 en bus de Camden. A recommander
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Rebeccafrom Linköping

Fantastisk service trots de 2 stjärnorna!

Posted Aug 1, 2014 on Hotels.com
Personalen var helt fantastisk och bjöd på välkomstdrink och goda skratt. Rummet var inte mycket att ha, det fanns inga egentliga bekvämligheter förutom en minimal TV, vattenkokare och en kass hårtork. Det fanns inte ens en papperskorg eller lampskärm, men sängarna var fantastiskt sköna. Man delar toaletter med andra men detta var inget problem då de oftast var lediga när man behövde dem. Frukosten serverades på ett mysigt litet café på andra sidan gatan och där fick man portioner om hette duga! Det låg tio minuter från tunnelbanan och 100 m från ett busstopp, vilket gjorde det snabbt och enkelt att ta sig in till centrum. Området i sig var sunkigt och lite längre ner på gatan fanns små tonårsgäng som betedde sig lite mystiskt. Helhetsintrycket är att man får vad man betalar för.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Svenfrom Stockholm

Småsunkigt hotell med grym personal och bra läge

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Hotellet/puben har bytt namn till The Bluebell, och avsaknaden av gatunummer ledde till viss förvirring initiellt. Barpersonalen gav oss ett fantastiskt trevligt bemötande, och personen som ansvarade för själva hotellbiten skötte också allt bra. Vi hade inte räknat med något extravagant, och hotellet håller "lite sunkigare" Londonradhus-standard. Rummet var i gott skick (du städar själv fram till du checkar ut), badrummet på vår våning (den övre) var dock fukt- och mögelskadat med billiga quick-fix-lösningar, dock inget som störde oss särskilt mycket. Det största irritationsmomentet var att den utlovade WiFi-uppkopplingen hade medioker täckning i rummet och urusel hastighet när det väl "funkade" (ute i hallen). Om en inte ska tillbringa större delen av Londonvistelsen på hotellet är det helt ok boende för en billig peng. Renoveringsplaner var enligt personalen igång under hösten.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Düsseldorf, Germany

A budget stay above a nice pub

Posted Jul 24, 2014
Pros: The "Times" breakfast, good beds.
Cons: The cleaness of the toiletts should be improved.
Location: Near by there is nothing to see or to recommend. The way to the Belsize Park Station is hard to find.
Nice people in the pub below the Westport Inn. The Name of the pub has changed already. Now its called "The Bluebell". The Westport Inn is still above
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Toronto

not bad, good on a budget

Posted Jul 23, 2014
arrived looking for the Westport Inn but found some Blue.... something. name has changed, can't remember now anyway we were filming in London on a budget and got a great rate bar tender gave us free drinks as we waiting for the guy room was okay, but in a decent neighborhood, with free breakfast at a restaurant across the street which was a nice touch -again nice people, the bonus was great coffee! the shared bathrooms were spotty, but for a couple of guys it was alright for 3 nights I suppose the worst thing was the fact that it wasn't close to a tube stop, but accessible by bus they had a small television which was alright we didn't leave much equipment in the room during the day but it felt fairly secure we checked into a 4 star at the airport before flying home to make up for this, but to be honest its just a place to sleep -if you need more stay clear
2 out of 5
by A verified travelerfrom Canada

Good location, but beware of the customer service

Posted Jul 21, 2014
Pros: Convenient location
Location: Camden Market is nearby, about five to ten minutes by bus.
This place was ok. There was no soap in the washroom stalls though and no wastebaskets in the rooms. One of the innkeepers and owners told me that breakfast was from 8 to 10 (which is also stated in their room info book), but the breakfast was sadly not there at all, though I was told to wait in my room for it ( and did so). I waited until 10:30 but still no breakfast. When I asked about this I was told that it was in my room--which it wasn't because I had been there the whole time! I ended up leaving without eating breakfast though I waited for it for over an hour and a half. If they can fix the organization and customer service matters, then they would receive a higher rating.