Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
95% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.6 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Ståle Ellingsenfrom Norge

Dette var ikke helt topp

Posted Aug 22, 2014 on Hotels.com
Slitent konsept, litt mye støy på kveld og natt. Dette er ikke plassen for familie ferie.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Kristianfrom Norge

Fantastisk hotell

Posted Aug 21, 2014 on Hotels.com
Hotellet er stort og romslig med gode rom som har stor balkong. Flott basseng og bassengområde og to tennisbaner. Rett over veien for flotte strender. Hadde dette hotellet som utgangspunkt for både Lerici, Carrara i nord og Viareggio og Pisa i sør. Kjempe hyggelig plass for å slappe av selv om det ligger ett "kjent" utested i tilknytning til hotellet :)
4 out of 5
Recommended
for Families
by Hanne Jensenfrom Tåstrup

God beliggenhed

Posted Jul 29, 2014 on Hotels.com
Vi var alt i alt godt tilfreds med vores ophold og hotellets komfort. Dejlig swimmingpool, dejligt værelse, skøn altan og god beliggenhed. Venligt og hjælpsomt personale. Hvis jeg skal sætte et par minusser var morgenmaden meget sparsom og der blev ikke fyldt op så hvis man ikke var der som de første var der ikke meget at vælge imellem. Ikke godt nok til et 4 stjernes hotel. Derudover kunne vi godt mangle servering ved og omkring swimmingpoolen. Super lækker område omkring poolen - hvor der også var to barer - men ingen servering. Ligeledes virkede WiFi ikke på altanen, som vi godt kunne have brugt. Men, alt i alt kan vi kun anbefale dette hotel til andre. Vi havde et dejligt ophold.
3 out of 5
Recommended
by Gunnfrom Norge

Dune Hotel

Posted Jun 1, 2014 on Hotels.com
Hadde eit fint opphold på Dune hotel.Komfortable senger og flott balkong med utsikt over bassenget.Service var god og veldig kjekke folk på hotellet.Beliggenhet var og bra i forhold til strand men litt lang avstand til den beste shoppingen og togstasjonen som ligger i Viareggio
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 13, 2013 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by Bunkerputtfrom Suisse

Travaux surprise

Posted Aug 11, 2013 on Hotels.com
La direction de l'hôtel a choisi le mois d'août (au lieu d'une période creuse) pour faire des travaux à coté de la piscine, ce qui n'a pas manqué de générer des nuisances sonores et visuelles. L'établissement est assez ancien et la déco rappelle les années 80. Le personnel est très sympa et disponible. La situation géographique est très bonne (200 m de la plage). Au final, cet hôtel serait plutôt un bon 3 étoiles que 4.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Dyrt hotell i forhold til standard på rommene.

Posted Jul 28, 2013 on Hotels.com
Fin resepesjon, men slitne rom der vi opplevde ødelagt dusj på flere rom. Hyggelig personale. Vi synes prosen var høy i forhold til både standard og beliggenhet. Pluss for basseng.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Cardini

Posted Jan 14, 2013 on Hotels.com
Personale gentile, ambienti belli, ampi e puliti; hotel dotato di grandissima piscina all'aperto e locato in ottima posizione sul lungomare di lido di camaiore.
4 out of 5
Recommended
by Renato

Posted Oct 5, 2012 on Hotels.com
Localização do hotel é ótima, praticamente na beira da praia. Boa qualidade do serviço, estacionamento . Bom café da manhã.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 16, 2012 on Hotels.com