Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Charlesfrom Hamburg

Schade!

Posted Jan 30, 2015 on Hotels.com
zuerst verschmutztes Zimmer erhalten, Haare und Dreck auf Matraze. Dann Zimmerwechsel. Zimmer alle sehr hellhörig, direkt an Duchfahrstraße. Teilweise doch sehr veraltet. Service dagegen sehr gut und sehr gutes Wlan. leider nicht empfehlenswert
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Lille hyggeligt hotel

Posted Dec 1, 2014 on Hotels.com
Lille hyggeligt hotel, dog vær opmærksom på udtjekning og morgenmad er sent i weekenden, rolige omgivelser, rent og pænt
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Andersfrom Kolding

very good hotel

Posted Nov 9, 2014 on Hotels.com
Excellent service, very good experience
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Aslefrom Copenhagen

Excellent

Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
Very nice hotel. Reasonable prices for both rooms and restaurant. Very clean. Friendly staff.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peter Riisfrom Næstved

Super for en hurtig overnatning.

Posted Oct 16, 2014 on Hotels.com
Udemærket til prisen. Tæt på motorvejen og beliggende stille i skoven.
4 out of 5
Recommended
for Golf
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Janfrom Bramming

fin forretningshotel

Posted Jul 15, 2014 on Hotels.com
God mad og fin service
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sage nur: einfach genial

Posted Jun 30, 2014
Pros: Alles. Insbesondere aber die positiv denkenden Mitarbeiter.
Location: Direkt am Wald. Geradezu geeignet für Wanderungen in der direkten Natur.
Das Familiengeführte Haus ist allen Anforderungen gewachsen. So was freundliches. Das Personal ist vermutlich hochrangig geschult und überaus hilfsbereit.
5 out of 5
Recommended
by Mogens Frederiksenfrom Rønde

Fin beliggenhed

Posted Jun 12, 2014 on Hotels.com
Når jeg har kørt på motorvejen mellem Bremen og Hamborg har jeg ofte tænkt, at det er et kedeligt område som man bare hurtigst muligt skal igennem. Denne gang fandt vi det hensigtsmæssigt at tage en overnatning midtvejs og fandt via cyperspace frem til Schrøders Hotel. Ankommet og inkvarteret opdagede vi hurtigt, at vi var kommet til et meget smukt område med naturskov indeholdende friluftsaktiviteter, sø og vandmølle og rigtig mange fuglearter. Faciliteterne og maden på hotellet var i top ligesom betjeningen. Vi vender gerne tilbage og vil så afsætte mere tid til udforskning af mrådet, evt. på cykel, hvilket er ideelt med hygelige småveje og små landsbyer. 5 stjerner her fra.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Ludovicfrom Paris

Emplacement pratique et accueil chaleureux

Posted Jun 3, 2014 on Hotels.com
Hôtel propre, calme et bien situé pour une halte entre Brême et Hambourg. Grande chambre confortable avec un décor un peu sombre. Restaurant de qualité.