Ratings based on 365 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
82% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Exeter, Devon

The Hotel is only a short walk into town centre.

Posted Jul 12, 2015
Pros: The swimming pool was fine and almost empty while we were there.
Cons: fresh decorating of the walls
Location: Just cross the river and you are wherever you want to be.
It's a good budget hotel with extremely friendly and helpful staff.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 2, 2015
Enjoyed stay- staff very friendly. Room a bit dated / worn.
3 out of 5
by A verified traveler from gelderland

slechte slaapkamer

Posted Jun 25, 2015
Pros: Mooi groot echt mooie uitstraling,we zijn er vaker gewest maar zo hebben wij het ook nooit ervaren.
Cons: Echt een opknap beurt nodig,alles echt oud.
Location: Maastricht is gewoon heel erg leuk gezellig en lekker bourgondisch
de douche zo krap mijn man kon niet onder de douche staan. tv.erg oud en slecht beeld Bij ontbijt brood niet erg vers. Heel erg jammer,want we hebben ook al gereserveerd voor aug.met 4 pers. Bij ontbijt ook kopjes met stukjes eraf!!! Personeel wel erg vriendelijk
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jun 22, 2015
駅から道を渡ってすぐ。とても便利でした。街自体はそれほど大きくないので、川を渡って街の中心まで歩いても10分くらい。街の中心でないから不便ということもありません。
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jun 17, 2015
The location of the hotel is great. Staff at the reception are very kindly. Bed linen clean made every day.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 16, 2015
Vriendelijk personeel maar prijs/kwalieitverhouding is niet optimaal.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amstelveen

Toegankelijk hotel met standaard voorzieningen.

Posted Jun 8, 2015
Pros: De lobby
Cons: Op zijn minst moet de badkamer schoon zijn, vrij van schimmel op de voegen. Ook boorgaten opvullen en alles werkend maken.
Location: Heel praktisch tegen over het station. Wel stukje weg van echte centrum.
Ruimte in Deluxe kamers verschillen veel. De badkamers zijn gedateerd en tegelwerk stuk. De bedden zijn wel prima en er wordt goed schoongemaakt. Personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Kortom een acceptabel verblijf als je niet perse luxe zoekt.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Nijmegen

Posted May 31, 2015
Pros: Ligt tegenover station en op loopafstand van het centrum van Maastricht. Goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.
Cons: Verbereren kamers, sommige zijn niet meer van deze tijd.
Het hotel is OK, maar wat verouderd. Sommige kamers zijn toe aan renovatie en voldoen niet meer aan de status die bij het hotel hoort. Kamers zijn schoon. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Prima ontbijtbuffet. Ik heb een prettig verblijf gehad.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel direkt am Hauptbahnhof

Posted May 29, 2015
Der einzige Kritikpunkt war das von den Preis von 15,50€ nicht ausreichende Frühstück. Ansonsten war alles sehr schön!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Mulhouse

Bon Hôtel à côté de la gare.

Posted May 27, 2015
Pros: L' ensemble et la situation.
Cons: L' éclairage de la chambre que j' occupais.
Location: Hôtel très bien situé géographiquement. Au centre ville et juste en face de la gare. Le centre ville est très agréable pour se promener.
Bon Hôtel, très bien situé et très propre. Le petit déjeuner était très bien aussi. Je n'ai absolument pas été dérangé par le bruit des autres chambres contrairement à ce que j' ai pu lire sur certains avis.