Ratings based on 10 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
50% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.2 Service & staff
2.7 Room comfort
2.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Haarlem

Buiten de drukte van Valkenburg...

Posted Dec 18, 2014
Pros: Karakteristiek hotel in mooie omgeving met erg vriendelijk personeel.
Cons: Uitstraling van het sanitair van de kamer. Isolatie ivm gehorigheid.
Prachtige, rustige omgeving en met een treinrit van 3 minuten in Valkenburg. Prima ontbijt/ goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vriendelijk personeel. De naam "comfort kamer" dekt niet geheel de lading: bedden prima, kamer klein en badkamer een soort cabine. ( alles keurig schoon overigens) Helaas erg gehorig! Desalniettemin genoten van ons verblijf.
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel in ruhiger Gegend

Posted Oct 9, 2014
Pros: Gegend, Personal
freundliches Personal, ausreichendes Frühstucksbuffet, leider sehr hellhörige Zimmer, Bad klein
3 out of 5
by A verified travelerfrom Hellevoetsluis

Hotel doet zijn naam geen eer aan.

Posted Oct 6, 2014
Bij de naam "Geulvallei" verwacht je toch iets anders dan uitzicht op een drukke verkeersweg. Bij de receptie om een andere kamer gevraagd, werd prettig geholpen en we kregen een andere kamer. Deze kamer lag vlak naast de luchtafvoer van de keuken, het uitzicht betrof andere hotelkamers. (en vice versa, dus niet echt veel privacy). Kamer was klein, benauwd en oud. Badkamer idem dito.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Den Bosch

Heel basaal

Posted Sep 28, 2014
Pros: ligt in een mooie omgeving
Cons: bredere bedden aanschaffen en dunnere kussens
De kamer viel tegen, comfortkamer maar erg klein en de badkamer mocht ook niet zo heten eigenlijk.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Gertfrom Nederland

Wisselende service

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Nette kamers en goed ontbijt. Service was wisselend per medewerker. Medewerkster vertelde ons bij het inchecken dat je voor het dagmenu in het restaurant voor 17.00 uur moest reserveren. Op de tweede dag kwamen wij om17.20 uur in het hotel en vroegen aan een medewerker of we nog konden reserveren. Dit was niet nodig zei hij omdat er tafels genoeg vrij waren in het restaurant. Toen wij even later beneden kwamen om een hapje te eten werden wij door een medewerkster geweigerd. Zij zei dat we niet konden eten omdat we niet gereserveerd hadden. Toen ik haar zei er plek genoeg was vertelde ze dat het onmogelijk was om ergens zonder reserveren te eten, dat kon bij geen enkel restaurant dus ook hier niet. Ze reageerde erg bot en zeer klantonvriendelijk. Vraag me af wat de rest van het restaurant hier van vond. We zijn toen maar in Valkenburg gaan weten waar we bij elk restaurant terecht konden zonder te reserveren. De onbeschofte behandeling en starheid van de medewerkster gaf ons een nare smaak aan dit hotel.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Lorrainefrom Amsterdam

Okay reasonably priced hotel

Posted Jun 15, 2014
Pros: It beat camping at Pinkpop for sure.
Cons: Wait staff in restaurant could warn you when you order salad that the main courses come with a small salad.
Location: Amazing building by artist Hundertwasser tucked away behind the big trees across the street.
If you need to be in the area, this hotel is okay, esp. for what it cost per nite. Hotel itself is a bit shabby but our room was fine and the breakfast decent enough. If you don't expect fancy you won't be disappointed, Also within walking distance of a train station which turned out to be even handier than I imagined for getting to Pinkpop. Small staff is doing their best to provide up to par service. Good outdoor terrace to have a drink but not much of a view.
3 out of 5
by Marijn

Pinkpop

Posted Jun 10, 2014
Makkelijk te verblijven tijdens Pinkpop want goed bereikbaar. Helaas is het hotel wel verouderd. De kamer was klein en er zaten vlekken in het tapijt op de gang(en). Het meeste personeel was erg vriendelijk maar de medewerker achter de balie tijdens het uitchecken was niet te genieten en vroeg niet eens of alles naar wens geweest was. Het ontbijt is de moeite waard en de dame die daar werkt was zeer vriendelijk en ijverig. Ik zou het er zeker bijnemen bij een overnachting in dit hotel.
3 out of 5
Recommended
by Mauricefrom Amsterdam

Hotel met zeer kleine kamers en kleine bedden

Posted Feb 18, 2014 on Hotels.com
Het hotel is op zich goed, echter de kamers zijn erg klein en de bedden zijn ook smal (ivm de kleine kamer) en erg zacht. Het hotel is daarnaast gehorig.Service, personeel en ontbijt absoluut top!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by grahamsc

This traveler left a rating score only Posted Jul 9, 2012 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Wytzefrom Beilen

Prijs kwaliteit verhouding redelijk.

Posted Feb 13, 2012
Pros: Ontbijt en ligging (ook t.o.v. openbaar vervoer)
Cons: Te kleine badkamer
Location: Je kunt in de omgeving prachtige wandelingen maken en met de trein ben je zo in Valkenburg.
Kamer en badkamer erg klein. Als het vriest (-15graden) is de kamer niet warm te krijgen. Ontbijt was voortreffelijk. Personeel daar zeer accuraat.