Ratings based on 47 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
85% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.4 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

perfecte ligging in centrum

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Ligging perfect in centrum Parkeren goedkoop en naast de deur Prijs kwaliteit niet goed Hotel is aan vernieuwing toe
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by W.G.L. Burgers Blomfrom Rotterdam

geweldige service

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
een prima ontvangst en een met liefde gezet en geserveerd kopje koffie. Ook het aanbod om een ontbijtje voor mijn deur neer te zetten omdat ik weer erg vroeg moest vertrekken werd door mij zeer gewaardeerd. Ik heb overigens van dit aan bod geen gebruik gemaakt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by st.M

This traveler left a rating score only Posted Sep 4, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
by A verified travelerfrom Den Haag.

Dicht bij centrum van Valkenburg

Posted Aug 26, 2014
Ontbijt prima. Kamer zeer pover. Geen bad of douchen gel. Tv op onmogelijke plaats. Klein twee persoonsbed. Zeer gehorig.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom b

Netjes wel wat oude kamers

Posted Aug 17, 2014
Was schoon vriendelijk personeel, ontbijt simpel maar goed. Vlak bij het centrum. Kamers simpel maar schoon.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Igor

Prima ligging en lekker eten

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Prima verblijf gehad. Enige opmerking is het zeer gedateerde "afrekensysteem". Alles gaat met pen en papier en losse bonnetjes. Zo vergroot je de kans op vergissingen en het is gewoonweg niet van deze tijd. Investeren en een geautomatiseerd systeem is fijner voor de klanten en het personeel!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Roosendaal

leuk hotel net buiten het centrum.

Posted Aug 10, 2014
Pros: De gastvrijheid en gezelligheid van het personeel. goed eten en lekkere bedden
Location: Vlak bij het centrum en de kabelbaan met veel bezienswaardigheden binnen 10 minuten loopafstand.
Goed hotel net buiten het centrum. Overdekte parkeerplaats tegenover het hotel. We hadden een ruime familiekamer met balkon. Bedden zijn goed en de badkamer is niet groot maar douche wc en wastafel zijn aanwezig in de badkamer. Gezellig en leuk personeel met ontbijt in lopend buffet vorm en diner was niet a la card maar wel lekker. Een klein terras aanwezig aan de voorkant van het hotel. Het enige nadeel is dat het alleen voor rolstoel gebruikers niet echt rolstoelvriendelijk is. Zeker een aanrader voor iedereen en wij gaan zeker hier nog een keer naar terug!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Wormer

Fijn hotel in centrum Valkenburg

Posted Jul 28, 2014
Pros: Erg leuk dat de familiekamer zo'n warm welkom was voor onze kinderen.
Cons: Bij het aannemen van personeel zou ik zeker enige training geven in het communiceren met klanten...wat kan je wél en wat kan je niet zeggen.
Location: Heel fijn dat je de auto niet nodig hebt om op zoek te gaan naar een lekker hapje.
Om even uit te rusten van onze reis vanuit Zwitserland zochten wij een klein hotel in de buurt Maastricht. Wij kwamen uit bij hotel "Atlanta." De familiekamer was zeer naar wens...klein maar van alle gemakken (inclusief speelgoed en tv op de kinderkamer) voorzien. Het personeel vonden wij wat jong en niet altijd even representatief genoeg voor het ontvangen van gasten. Het "hoofd" van de ontbijt was Top!!! goede service en heerlijk ontbijt.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Hanne B. Ohmfrom Århus

perfekt beliggenhed

Posted Apr 20, 2014 on Hotels.com
Jeg er især tilfreds med beliggenheden og servicen fra hotellets personale, som er venlige og hjælpsomme, og morgenmaden er helt perfekt.
1 out of 5
by john

Room at Hotel Atlanta

Posted Apr 16, 2014
Pros: there were just so many other 'faults' of the hotel that I cannot think of what I like about the hotel.
Cons: please see my 'experience' writing above.
Location: did not have the time to shop or sight-see during my stay.
1) The room size was "tiny". The shower area was too small for me to dry off after having a bathe. I had to go outside of the shower area to wipe off instead. 2) The sink faucet was leaking and if I turned on the pressure even more it would leak onto my body. 3) There was no tissue paper provided at all to my room. I asked Management,and they said they provided extra towels. To which I asked how do you use a towel to clear your nose!? 4) The heater in the hotel room was not working. Only at the check-out did Management say that I could call to ask for the heater to be turned on !?! 5) And finally when I was checking out, Management said that I had to pay for the hotel stay; I mentioned that it was already paid for when I booked my ticket and she said that it showed on the computer screen, 'customer pays the hotel upon checkout' (or something to that effect). Only when I asked repeatedly to check did Management realise the mistake. And no apology was made to me on this point here. I asked why was it earlier said to me that I had to pay for the hotel stay and there was no satisfactory answer given. I had a feeling that the hotel managment was not thorough in the check-out process and overlooked giving good, honest and respectable service. 6) The hotel provided pigeon holes for us to keep our keys in when we left the hotel room; which I thought was nice to have. Yet I could open every other pigeon hole with my key. Which defeats the whole purpose.