Ratings based on 111 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
93% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler

False advertisement

Posted Jul 22, 2015
Pros: Location
They lied about having air conditioning in the room. They gave us a room without airconditioning in the attic. Horrible, dirty, dusty, old and ugly hotel
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice hotel in the city center!

Posted Jun 7, 2015
Pros: Location! Room!
Great location, friendly staff, spacious and well-equipped room in a quaint and beautiful house!
2 out of 5
by A verified traveler from italia

Delusione totale

Posted Jun 3, 2015
Pros: La posizione
Cons: Tutto
Ci siamo fidati delle recenzioni ,posizione ottimale ma nn so cosa possa essere successo .hall inesistente abbiamo aspettato che qualcuno arrivasse ,disordine e confusione dappertutto .ambiente sporco,maleodorante abbiamo rinunciato alla colazione dopo aver visto quanto descritto sopra.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Satzvey/Eifel

Jugendstil im Zentrum von Maastricht

Posted May 21, 2015
Pros: Sehr freundliche aufmerksame Hotelinhaber und Mitarbeiter/innen. Interieur und Ambiente. Der Chef/Koch. Super Aufenthalt.
Cons: Aus unserer Sicht nicht.
Location: Im Zentrum, 2 Min. zu Fuß vom Marktplatz direkt an den Shoppinggassen.
Einfach shoppen. Sehr gut Essen. 3 Tage Entspannung.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Stedentrip

Posted May 12, 2015
Pros: Ligging, uitstraling, ontbijt & diner
Cons: Het parkeren is wat omslachtig.
Mooi hotel in klassiek pand met heerlijke maaltijden.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Romantisch en in het centrum.

Posted May 9, 2015
Pros: De sfeer en de ligging in de stad.
Cons: Wifi activeren lukte niet, de tv was een beetje klein en verouderd en we kregen ongevraagd het (weliswaar lekkere) luxe ontbijt met extra kosten.
Location: Op 1 minuut lopen van de Grote Markt en dus ook de winkels. Cafe Local op de Grote Markt is een aanrader voor koffie en lunch.
Prettige ontvangst, mooi oud gebouw met een romantische sfeer. Vriendelijke eigenaar en personeel.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Kan beter

Posted May 5, 2015 on Hotels
Het hotel straalt grandeur uit maar heeft het niet meer. Netheid kan beter. Zilverwerk dient gepoetst te worden. Kamer rook een beetje muf. De finesse ontbrak!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Goed hotel vlakbij restaurantjes en winkels.

Posted May 3, 2015
Pros: Uitgebreid ontbijt! Als je hier met honger weggaat is het echt je eigen schuld. Charmant oud hotel, beneden nog grandeur uit vroegere tijden.
Cons: Hier en daar een verfkwast erover en dan m.n. in de kamers een pasteltint zou de boel er beter doen uitzien.
Location: Heel dichtbij de markt met winkels en restaurantjes. Bushalte nagenoeg voor de deur. Vertrekpunt voor rondrit en rondvaarten op loopafstand.
Goed hotel vlak bij de markt. Je zit zo bij de restaurantjes en winkels, echt ideaal. Kamer aan de voorkant met het raam open wel rumoerig door verkeer. Je kan zelf koffie en thee zetten op de kamer.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from b

Posted Apr 28, 2015
Heel gastvrij en top locatie
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Schmallenberg

Sehr schönes Hotel mit Atmosphäre

Posted Apr 19, 2015
Pros: Exzellentes Frühstück, zum großen Teil am Tisch serviert, frisch zubereitete Eierspeisen nach Wahl.
Location: Sehr gute Lage direkt in der Innenstadt.
Wir waren 2 Tage zum Shopping in Maastricht. Dazu war das Hotel ein idealer Ausgangspunkt.