Ratings based on 150 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
94% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Grimbergen

Leuk vlak bij de beurs tefaf

Posted Apr 14, 2015
Pros: Sfeer
Cons: Netheid van het dekbed
Onze kamer was reeds bij aankomst om 9:30 toegankelijk maar de properheid van het beddek kon beter (vlekken). Hebben echter genoten van lekker avondmaal en uitstekend ontbijt. Algemene ervaring is zeer positief.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 13, 2015
Gutes Hotel am Stadtrand gelegen. Innenstadt per Shuttle am Wochenende oder per Taxi (Taxi-Gutschein im Hotel erhältlich) erreichbar.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Goed hotel net buiten het centrum van Maastricht.

Posted Mar 25, 2015
Pros: De gratis shuttle bus die je in het weekend naar het centrum brengt.
Cons: De shuttle bus ook door de week inzetten.
Location: De omgeving van het hotel is niet toeristisch, daarvoor moet je echt naar het centrum. Hier zijn diverse basilieken die zeer de moeite waard zijn.
We hebben een goed verblijf hier gehad. Het eten is er goed, zowel in de Brasserie St. Pieter als in het restaurant en bij life cooking. De kamer was ruim en schoon, goede bedden.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

voldoende, maar niet onvergetelijk

Posted Jan 19, 2015
Comfortabel en verzorgd hotel. Echter erg massaal, waardoor wat sfeerloos. Teleurstellend: aangekoekte koffievlek op nachtkastje, kennelijk niet even met nat afgenomen...
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Schijndel

Leuk! Op prima afstand van het centrum

Posted Jan 5, 2015
Goede taxiregeling met het hotel om in het centrum te komen!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Reginefrom halle

l'hotel qualité prix est trés bien

Posted Dec 29, 2014 on Hotels.com
pour un weekend en famille pendant les fetes de fin d'année que rever le mieux que d'aller à Maastriech
5 out of 5
Recommended
for Couples
by mrs s tfrom Neil from eastbourne

Christmas break

Posted Dec 15, 2014 on Hotels.com
Single beds that move when you roll over not good but for the rest everything else was great.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Nachtje Maastricht

Posted Nov 25, 2014 on Hotels.com
Locatie was niet optimaal, wel nette service regelend met een taxibedrijf. Enige jammere hier aan is dat ze dit alleen aanbieden op vrijdag en zaterdag. Zondags had ook wel prettig geweest. Verder had een van ons een glutenallergie, zeer netjes geregeld met een aparte glutenvrije ontbijt tafel, alleen voor het algemene ontbijt was het wel erg snel op! De koks deden wat ze konden, werkte hard maar toch greep je mis. En dat terwijl de prijs voor een ontbijt erg hoog is.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by I.from Veldhoven

Top hotel

Posted Nov 13, 2014 on Hotels.com
We hebben genoten van de ambiance en de professionele mensen die aanwezig waren in het hotel. Een gratis pendelbusje heeft ons naar het centrum van Maastricht gebracht. Dit is een absolute aanrader voor iedereen. Wij gaan zeker nog eens terug.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Michaelfrom Essen

Sehr großzügiges Zimmer zu angemessenem Preis

Posted Nov 9, 2014 on Hotels.com
Sehr großzügiges Zimmer zu angemessenem Preis