Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.9 out of 5
100% of guests recommend
4.9 Room cleanliness
5.0 Service & staff
4.9 Room comfort
4.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Österreich

traumhafte Aussicht!

Posted Nov 7, 2014
Pros: der Ausblick auf Funchal, Meer, Sonnenaufgang und -untergang! Apartmentausstattung; Größe des Apartments;
Location: Die Palheiro Gardens sind sehr empfehlenswert! Großer Golfplatz im Areal
die Apartments sind traumhaft gelegen mit einem atemberaubenden Ausblick auf Funchal und Meer. Die Küchen sind top ausgestattet (Kaffeemaschine, Toaster, Mikrowelle, Backofen, Kühlschrank, Gefrierschrank, ausreichend Geschirr und Besteck, Geschirrspüler etc). Das Apartment war sehr sauber und 1x in der Woche wurden alle Handtücher gewechselt. Das Problem sind nur die Spannteppiche in den Schlafzimmern - für Hausstauballergiker nicht geeignet. Es gibt 2 Supermärkte innerhalb von 5 Autofahrminuten: einen großen Continente und einen kleinen Supermarkt. Ebenfalls ist eine Tankstelle in 5 Minuten erreichbar. Der Flughafen ist ca. 20 Autominuten entfernt. Parkplätze sind ausreichend vorhanden. WIFI gibt es nur im allgemeinen Aufenthaltshaus (wenn es funktioniert) oder gegen Aufpreis (3,5 Euro pro Tag) im Apartment.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Bonn

Wunderschöne Ferienwohnung

Posted Oct 18, 2014
Pros: Lage, Service und Pool! Das Clubhouse hat vorzügliches Essen!! Und eine Superaussicht!
Cons: Wir hatten eine Wohnung in der ersten Reihe, was die Sicht auf Funchal besonders machte, leider aber auch der Autolärm arm stärksten war! Terrasse ein
Location: Palheiro Village liegt absolut verkehrsgünstig, toll war die Levada-Wanderung von Ribeiro Frio aus.
Sehr schöne Anlage mit tollem Pool und sehr guter Aussicht, Zimmer groß und komfortabel ausgestattet, Roomservice jeden 2.Tag
5 out of 5
Recommended
for Families
by Philippefrom France

Superbe séjour au Palheiro

Posted Aug 17, 2014 on Hotels.com
C'est la seconde fois que nous séjournons au Palheiro et c'est avec plaisir que nous avons retrouvé le superbe logement ainsi que la magnifique vue sur Funchal. L'équipement très fonctionnel de l'appartement, la qualité du service ainsi que la gentillesse du personnel nous ont permis de passer un très agréable séjour.
5 out of 5
Recommended
for Families
by J-Danielfrom Essonne (France)

Séjour très confortable

Posted Aug 10, 2014 on Hotels.com
Rien à dire sur l'hôtel, confort et propreté sans égal. Bon rapport qualité/prix. Seul bémol : la vue sur mer. On apercevait la mer sur à peu près 15° entre deux bâtiments. Situation un peu à l'écart de Funchal.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom limburg

wunderbar

Posted Jul 15, 2014
Pros: hotel ist apartment- häuseranlage. lage ist wunderbar. mietwagen ist pflicht.
Cons: preis variiert zu extrem.
super aufenthalt, alles was das herz begeehrt, super service vor ort. tipp: unterkünfte ab objekt nummer 31, für die die es am tage ruhig haben wollen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Sylviefrom Mâcon

Appartement très propre, très spacieux.

Posted May 12, 2014
Pros: La vue
Cons: Aucun
Location: Jardin botanique. Il est tout de même conseillé d'avoir une voiture de loc.
Les 2 chambres et le salon ont vue sur la mer. La terrasse est suffisamment grande pour contenir 1 table + des transats. Grande cuisine équipée avec tous les équipements nécessaires, marques haut de gamme. Piscine extérieure chauffée : nous avons pu nous baigner tous les jours, fin Avril. Séjour parfait !!! Nous reviendrons !
5 out of 5
Recommended
for Families
by Sällskap på 16from Stockholmsregionen

Underbar utsikt

Posted Apr 24, 2014 on Hotels.com
Fantastiska lägenheter/villor som var mycket välutrustade. Underbar utsikt. Busshållsplats fanns precis nedanför entrén till området. Fin pool. Möjligen lite långt från affärer. Om man hyr bil, vilket kan rekommenderas, så var det smidigt att handla i mycket bra affär på någon km avstånd.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Familjen Efrom Stockholm

Palheiro Village

Posted Apr 23, 2014 on Hotels.com
Vi var 16 personer och hyrde fyra lägenheter/villor. Boendet höll mycket hög klass, köken var välutrustade, allt var rent och snyggt. Fantastisk utsikt! Busshållsplatsen ligger precis utanför området. Det kan vara bra att hyra bil. Kan verkligen rekommendera Palheiro Village!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

0

Posted Apr 12, 2014
Pros: 0
Cons: An entry at the top of the resort from Palheiro Gardens, we often walked and wanted to cut through.
Location: 0
Perfect nothing more to say. Want to submit this review but don't want to spend hours filling in the narrative or being forced to by the webpage!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Familie med barn på ett årfrom Norge

Fantastisk utsikt og veldig fine leiligheter

Posted Nov 27, 2013 on Hotels.com
Veldig fine leiligheter med alt du trenger av utstyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin, komfyr, stekeovn, mikro, kaffetrakter, stavmikser osv! Gratis barneseng og barnestol fikk vi levert kjapt etter ankomst! Enormt fin utsikt fra terrassen:) Følte oss veldig trygge da det var porter for å komme inn på området + vakter som patruljerte området på kveldstid. Beliggenheten var super mtp utsikt, og hele Palheiro village, som ligger spredt oppover en bratt skråning hvor veiene går i sikk-sakk oppover, var ett veldig koselig "område" med pastellfargede leiligheter. Fint bassengområde også! Går eller kjører du oppover(det er veldig bratt) når du tilslutt en restaurant med god lunsj/middag og store golfbaner. Her er det fint å tusle rundt i området(du går via driving rangen til golfbanen), nyte utsikten osv. Var også ett tea-house, og ett til hotell + restaurant på toppen, og det er her treningsfasilitetene og spaet ligger. Dette kostet litt per person per dag, som vi gjerne syntes kunne vært inkludert i hotellprisen. Også lå det litt for langt unna til at det bare var å ta seg en tur på kveldstid, og er vell mest ment for gjestene på hotellet på toppen. Alt i alt veldig bra, men følte at dette var det området hadde å by på, savnet supermarket + litt andre butikker og ikke minst hav i gangavstand. Vi hadde leiebil, så da gikk det fint å kjøre til butikken eller til Funchal sentrum. Men hadde også vært fint å hatt ALT i gangavstand, men hadde absolutt bodd på Palheiro village en gang til:)