Ratings based on 265 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
97% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Sheffield

Small, friendly hotel, close to station

Posted May 21, 2015
The reception staff were really helpful and very patient with my amateur Spanish. Stayed there overnight both on the way to and from Seville and was very comfortable there.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Zentral gelegenes Boutique Hotel

Posted May 20, 2015
Das Hotel liegt recht zentral und die Sehenswürdigkeiten sind fußläufig erreichbar. Die Zimmer sind funktional und schön eingerichtet. Das Haus ist etwas hellhörig, da alle Zimmer die Tür zum ehemaligen Innehof haben. Allerdings ist es empfehlenswert das Hotel ohne Frühstück zu buchen. Das Buffet lässt zu wünschen übrig und die Buffetmitarbeiter sind nicht besonders motiviert. Es gibt die Möglichkeit "a la carte" Frühstück zu bestellen, was preiswerter ist als das Buffet. Außerdem gibt es unmittelbar neben dem Hotel eine Bar und ein Café in dem man ebenfalls frühstücken kann. Praktisch ist, dass ein Supermarkt direkt nebenan ist und somit auch der tägliche Bedarf an Wasser schnell gedeckt ist.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom München, Bayern

Super gelegenes, nettes Hotel

Posted May 18, 2015
Location: Man ist in 2 Minuten in der Altstadt, castello und Kathedrale etwa 10 Min, Strandpromenade 5 Minuten, super Lage!
Das Hotel liegt direkt gegenüber dem historischen Markt - und parallel zur Hauptbusstraße, also sehr verkehrsgünstig. Alle waren super nett, freundlich und hilfsbereit, auch die Sauberkeit nicht zu beanstanden. Ich hatte allerdings ein Zimmer zur Straße, für Leute die mit offenem Fenster schlafen wollen, ist das schon laut. Ab 05:00 Uhr beginnen die Anlieferungen und der Verkehrslärm steigt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Overnight Stay

Posted May 2, 2015
Pros: Location
Cons: Bit tired
Location: All attractions within walking distance
Only stayed the one night, very well located near all the attractions. Market across the road is brilliant
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Rotterdam

Verblijf in BH Atarazanas Málaga Boutique Hotel

Posted Apr 18, 2015
Pros: Hotel is klein van opzet, paste prima bij mij. Kingsize bed was zeer comfortabel; heb lekker geslapen. Hotelkamer was niet ruim, maar groot genoeg.
Cons: Kamer was helaas gehorig.Had ook geluidsoverlast van de festiviteiten buiten het hotel. Duurde tot gemiddeld 6 uur am. Dagelijks schoonmaak kan beter!
Location: Zie ook onder Deel je ervaring.
Bij aankomst in hotel zeer gastvrij ontvangen door receptioniste Helena. Ik wil haar bij deze mijn complimenten geven. Minder vond ik de periode(29 maart - 6 april) waarin ik terecht kwam. Het was namelijk processie-week i.h.k.v. Pasen. Precies voor mijn hotel werden de straten afgezet voor de dagelijkse stoet door een groot deel van de stad; dat ervaarde ik als zeer vervelend, maar gelukkig bederfde dat niet mijn vakantiegevoel. Hou dan rekening met een massa van duizenden mensen om je heen. De lokale mensen van Malaga zijn i.h.a. vriendelijker, minder afstandelijk en gastvrijer dan in Barcelona. De ligging van het hotel t.o.v. OV was prima, de treinstation Malaga Centro( leek meer een metrostation ) was bereikbaar op ong. 10 min. lopen vanaf het hotel; met lijn C1 kon je makkelijk uitwijken naar de nabije kustplaatsen Torremolinos, Benalmadena en Fuengirola. Voor vervoer met de bus moet je bij de haven zijn. Prijzen met OV zijn daar goedkoop. Hotel ligt aan de rand van het centrum, op loopafstand van de haven, duurt ong. 15 min. Voor de bereikbaarheid van het strand zou ik de fiets nemen, is ong. 30 min. wandelen. De lange strand van Malaga is zeker het bezoeken waard. De vele terrasjes langs de haven bieden een mooie uitzicht op de haven zelf. Ik zou zeker naar Malaga teruggaan, maar dan wel buiten bovengenoemde periode en verblijven in een hotel midden in het centrum dichtbij het uitgaansgebied. Eten daar is voortreffelijk en voor een redelijke prijs.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bien situé

Posted Mar 13, 2015
Pour le prix ça vaut la peine. Petit déjeuner très bien. Rues piétonnière à proximité avec beaucoup resto terrasse.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom danmark

Tæt på alt det centrale i Malaga som jeg gerne vil

Posted Mar 7, 2015
Pros: Centralt men alligevel ro om natte til at sove
Cons: Nix
Location: Katedralen og alt i indkøb spændende cafeer og tapas bar....picassomuseum og latinerkvarter. Perfekt. Og havnen tæt ved hvor der også er miljø.
Værelset var fint rent, personalet hel fantastisk med oplysning om alt hvad man spurgte om og behjælpsomme med alt.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Millefrom København

Kommer gerne igen

Posted Feb 18, 2015 on Hotels
God placering, værelse med balkon mod lille gade og morgensol kan anbefales.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Feb 18, 2015
near of all, clean room, breakfeast gluten free, speak spanish, english and french
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom s

Centrale e confortevole

Posted Feb 6, 2015
Centrale, personale disponibile e gentile. Rapporto qualità prezzo molto buono. A due passi dal centro e dalla fermata del treno che collega la città all'aeroporto. Ci tornerei e lo consiglio vivamente.