Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
87% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.3 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 22, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
by A verified travelerfrom madrid

Lo mejor la piscina

Posted Aug 18, 2014
No sé dònde están las cuatro estrellas. La comida normal, la habitación de tres estrellas. La piscina muy buena pero no he pagado un dineral por tirarme por los toboganes.
1 out of 5
by A verified traveler

Never stay here again

Posted May 5, 2014
Check in at midnight cheak out 9 am next moring it was horrible should have stayed four night but only had one it was that bad
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by melfrom dublin

Family hot

Posted May 2, 2014
Great entertainment staff couldn't do enough for our group especially alva
1 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Staffordshire

Disappointing

Posted Aug 20, 2013 on Hotels.com
Not 4 star - more like 2 star as rooms tiny. This is an old dated hotel - it needs knocking down. Food was poor qualiy and very limited choice. Staff worked hard but they are flogging a dead horse. Don't go
2 out of 5
Recommended
for Families
by Simonefrom Bellinzona

Scadenta

Posted Jul 6, 2013 on Hotels.com
Camere Piccole, mangiare scadente, mancanza di posteggi. Toglierei una stella, il mangiare per un 4 stelle è poco variato e tutto insipido, le camere per 4 persone sono piccole, vuoi la cassaforte paghi, vuoi il posteggio paghi, la piscina non è come da immagini sul sito, l'hotel è in degrado, casino da parte dell'hotel già alle 7 del mattino, lo sconsiglio vivamente, saluti.
2 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Line Afrom København

kommer ikke igen

Posted Jun 7, 2013 on Hotels.com
Dette er på ingen måde et 4-stjernet hotel. Dårlige værelser, elendige senge, og gamle og uddaterede møbler over hele hotellet. Vi havde et ophold med halvpension og maden var ensartet, men hvis man ikke er kræsen overhovedet, kan man let blive mæt. Drikkevarer er kun gratis til morgenmaden, men priserne er rimelige til lunch/dinner, €1.5 for vand, €2 for øl. Hotellets personale er superflinke og hjælpsomme, som jo trækker op sammen med gratis parkering. Samlet set vil jeg bedømme hotellet som et 2-stjernet Motel/Hotel med en god placering tæt på stranden.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Dinafrom Denmark

Dejligt med half board mulighed og skøn service:-)

Posted Jun 5, 2013 on Hotels.com
Jeg havde et super godt ophold på Los Patos. Jeg vil mene at de i virkeligheden kun er 3-stjernet (stod på vejskiltet) men jeg synes bestemt ikke at jeg blev skuffet. Der var lækre pools (dog desværre lidt for blæsende til det), super god service og rengøring, og fedt med mange parkeringspladser når man lejer bil - den service har alle hoteller ikke. Buffetten var også rigtig lækker med variation og lækre desserter endda. Servicen her var igen strålende, man skal naturligvis ikke forvente 5-stjernet restaurant da det er en buffet der skal håndtere MANGE mennesker, men rigtig godt nonetheless. Dog desværre lidt for larmende. Vores ophold var med "half board" så vi fik morgenmad inkluderet samt valget mellem lunch og aftensmad hvilket gav en super fleksibilitet på turen. Hotellet ligger tæt op til strandet på en lille bakke. Men det gør de fleste hoteller i området nok. Ikke langt fra lufthavnen og Malaga centrum hvis man lejer bil. Ville bestemt vælge Los Patos igen.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

excellent hotel

Posted Jul 12, 2009
excellent hotel
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Armadale

Superb hotel

Posted Nov 18, 2008 on Hotels.com
This hotel has been refurbished relatively recently and is still in top notch condition. Only ate breakfast in hotel as we like to eat out and could not fault it ina any way. Plenty of choice fo both hot and cold food. Reception staff helpful. The hotel is about half and hour gentle walk to the harbour and same uphill to station where you can get cheap trains to Fuengorola, Malaga and Torremolinos. Its only 1.40 euros pp from airport and 8 euros in taxi from station to hotel. Would thouroughly recommend the hotel