Ratings based on 40 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Ireland

That's what I call a room with a view!

Posted Jan 12, 2015
We were greeted with a glass of Champagne when we arrived at Riu Monica, Nerja and assisted by Javier, concierge par excellence. Our room had a 180○ view of the sea and the indoor pool and gym allowed us to swim, even though it was January. Our only gripe was that there were no tea or coffee making facilities in our room but this seems to be the practise in Spanish hotels.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Marinafrom Göteborg

Mycket bra!

Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com
Vi stannade på hotellet i två nätter. Hotellet ligger i den "nya delen" av Nerja, med gåavstånd till allt. Stranden ligger alldeles vid stranden och har en strandpromenad åt båda håll. Själva hotellets allmänna lokaler var mycket fina men rummen var lite slitna. Rummet var i standard spansk stil, ingen större design. Sängarna var en aning hårda men det var inte olidligt, utan det funkade. Hotellet har både inomhus och utomhus pool, båda pooler är stora. Gymmet är väl inget att tala om, det var rätt dåligt men man kan definitivt träna hela kroppen någorlunda med de få maskiner som fanns. Både frukost och middag ingick för en billig peng. Frukostbuffén var jättestor och det fanns massvis att välja bland. Middagsbuffén likaså. All personal var mycket trevliga. Det som var lite tråkigt var att man var tvungen att betala 6 euros för 24h wifi på rummet (4 enheter) eller 25 euros för en vecka. Vi är vana att wifi är inkluderat men vi köpte till och det funkade jättebra. I helhet är hotellet mycket prisvärt för allt man får för pengen!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Per-Oloffrom Uddevalla

Bra hotell

Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
Mycket bra hotell, stor frukost och middag med underhållning.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 17, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Olovfrom Norrbotten

Bra läge, tråkig mat

Posted Oct 29, 2014 on Hotels.com
Jag och min fru bodde på hotellet en vecka. Rummet var ok, kanske lite hårda sängar. Hotellets läge är mycket bra, nära till allt. Frukosten har det mesta, men lite "stökigt" i lokalen. Vi hade halvpension (frukost + middag) och middagen höll inte riktigt måttet, ordinär mat i "bespisnings" miljö.
5 out of 5
Recommended
for Families
by MIGUELfrom ALH.DE LA TORRE

CON LOS FORROS DE LOS COLCHES HACIA CALOR

Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
ESTUVIMOS EN LA HABITACION 025 QUE DABA LA TERRAZA AL PASO DE LOS CLIENTES HACIA LA PISCINA Y NO ME AGRADABA MUCHO
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Paris

Hôtel correct mais vieillot et mal insonorisé

Posted Jul 28, 2014
Pros: Sa situation, ses piscines et sa nourriture.
Cons: L'insonorisation et la modernité des chambres (changer les téléviseurs en mettant des écrans plats).
Location: Nerja est une ville magnifique où il y a de superbes criques. Il y a également les grottes qu'il faut absolument visiter.
L'hôtel est bien situé. Les piscines sont très agréables et l'eau n'est pas trop froide. Malgré le monde, il est possible de trouver de la place assez facilement au bord des piscines. Il y a un accès direct sur la plage ce qui est vraiment très pratique. Le personnel est agréable dans l'ensemble. Le Directeur Adjoint est vraiment très attentifs au bien-être des clients. La nourriture du buffet est variée et de bonne qualité. Le seul gros inconvénient de cet hôtel est le manque d'insonorisation des chambres (et leur aspect vieillot)... vous entendez vos voisins comme s'ils étaient à côté de vous. Donc boules quies obligatoires...
5 out of 5
Recommended
for Families
by Familie på 3from Rogaland -Norge

Flott hotell

Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
Mye positivt å si om dette hotellet. Var her ei uke midt i juli 2014 og dette er et hotell vi svært gjerne reiser tilbake til. Flott beliggenhet rett ved sjøen, rent og fint, glimrende service, og kjempegod mat. Det eneste som kunne vært bedre er internetttilbudet. Burde vært gratis, og kapasiteten var for dårlig når mange var på nettet samtidig. Rommene kunne også hatt en oppussing.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom årstahavsbad

Dålig info av expedia.

Posted Jul 7, 2014
Pros: Läget,maten och personalen
Cons: Se kommentarer under upplevelse, infon nätet är för expedia, att hålla up to date (dåligt)
Ej info: delvis luftkonditionering,bara mellan 15 och 19, vid 25 till 30 gr. Utv är temp., inv mellan 25 och 30,inv. Rum och korr. Har gamla helt. Mattor, som besvärar dammalärgiker och astmatiker hårt. Tv apparaternas storlek,kunde framgå i infon, fick gå på stan för att kunna se fotbolls-VM.