Ratings based on 46 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Monicafrom Göteborg

Januari = Långtidsboende för pensionärer.

Posted Jan 15, 2015 on Hotels.com
Stannade 1 natt i januari och då var hotellet överfullt av långtidsboende pensionärer. Lite för många rullatorer och hasande människor för att vi skulle trivas men det är ett rent och fint hotell med trevlig personal som gjorde allt för att vi skulle trivas. Bra läge vid stranden och en liten restauranggata precis utanför entrén.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jo

This traveler left a rating score only Posted Jan 13, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Ireland

That's what I call a room with a view!

Posted Jan 12, 2015
We were greeted with a glass of Champagne when we arrived at Riu Monica, Nerja and assisted by Javier, concierge par excellence. Our room had a 180○ view of the sea and the indoor pool and gym allowed us to swim, even though it was January. Our only gripe was that there were no tea or coffee making facilities in our room but this seems to be the practise in Spanish hotels.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Bo

This traveler left a rating score only Posted Jan 7, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Bengtfrom Höllviken

Medelmåttigt

Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com
Helt ok hotell, maten medel, ingen kulinarisk upplevelse. Usel internetuppkoppling trots att man tar betalt för det. Utomhusområdet bra. Bartender som inte vet vad en Dry Martini är, fick Martini Bianco med is, man skall beställa Dry Martini cocktail.......kanske inte viktigt men ändå. Typiskt charterhotell med mycket engelska gäster.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Marinafrom Göteborg

Mycket bra!

Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com
Vi stannade på hotellet i två nätter. Hotellet ligger i den "nya delen" av Nerja, med gåavstånd till allt. Stranden ligger alldeles vid stranden och har en strandpromenad åt båda håll. Själva hotellets allmänna lokaler var mycket fina men rummen var lite slitna. Rummet var i standard spansk stil, ingen större design. Sängarna var en aning hårda men det var inte olidligt, utan det funkade. Hotellet har både inomhus och utomhus pool, båda pooler är stora. Gymmet är väl inget att tala om, det var rätt dåligt men man kan definitivt träna hela kroppen någorlunda med de få maskiner som fanns. Både frukost och middag ingick för en billig peng. Frukostbuffén var jättestor och det fanns massvis att välja bland. Middagsbuffén likaså. All personal var mycket trevliga. Det som var lite tråkigt var att man var tvungen att betala 6 euros för 24h wifi på rummet (4 enheter) eller 25 euros för en vecka. Vi är vana att wifi är inkluderat men vi köpte till och det funkade jättebra. I helhet är hotellet mycket prisvärt för allt man får för pengen!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Per-Oloffrom Uddevalla

Bra hotell

Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
Mycket bra hotell, stor frukost och middag med underhållning.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 17, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Flott hotell, god beliggenhet strand og bysentrum

Posted Nov 3, 2014
Pros: God atmosfære Hyggelig betjening Kort avstand til det man trenger
Cons: Internetløsninger
Location: Strand Bykjerne
Hyggelig ankomst med et glass muserende, man følte seg umiddelbart velkommen. Serviceminded personale Renhodl topp Gode faciliteter i pool Hyggelig utereswtaurant ved pool