Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
100% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Petite résidence bien située

Posted Aug 7, 2014
Pros: Il est très bien situé, à proximité de tout.
Cons: La literie serait à revoir : matelas et oreiller pas confortable.
Location: A 2min à pied accès à une grande balade au bord de plage très agréable. Le marché du vendredi à 1min à pied : idéal !
Nous avons passé une agréable semaine dans cette résidence. Il ne faut pas s'attendre à du haut de gamme au niveau des équipements mais tout est correct et permet de passer un super séjour. La résidence est très bien située, calme et il est facile de se garer car de nombreuses places à proximité. De plus, la cuisine présente dans l'appartement est très pratique, pas besoin d'aller au resto tous les jours !
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom KBH

Dejligt hotel. Tilbagetrukket og uden larm og støj

Posted Jul 27, 2014
Dejligt stille hotel. Lidt Tilbagetrukket. Ingen støj og larm fra andre hoteller og resturanter og diskoteker. Fantastisk tjæner/ kok, med super god humor og God betjening, der ikke kikker på klokken. Og fuld af gode råd om næsten alt hvad du måtte have brug for også leje af biler og billig taxi til lufthavn. Busser og rundturs tog holder næsten for døren. Kan kun anbefales. 👍 Vi havde kun en negativ oplevelse, da Expidia fejlede med vores bus frem og tilbage til lufthavn kl 11 om aftenen. Der kostede os næsten 50 euro. 👎 H. Sørensen. KBH.
5 out of 5
Recommended
by Patriciafrom Madrid

Amplio apartamento

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Muy cómodo, el baño un poco antiguo pero muy espacioso. Además calidad/ precio muy bien y `para aparcar tb bien.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Oscarfrom Sollentuna

Helt OK

Posted Jul 17, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger rätt nära havet i ett lungt område. Rummet var rent och hade allt man behöver. Städningen var dock lite ad hoc, två gånger under en vecka. Tydligen kunde man få städat oftare om man frågade. Personalen var hjälpsam och trevlig. Poolen med tilliggande kafet var mycket uppskattade på kvällarna.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Владимирfrom Москва

Уютные апартаменты

Posted Aug 26, 2013 on Hotels.com
Небольшой комплекс неплохих апартаментов с бассейном, расположенный недалеко от пляжа. Имеется небольшой бар, в котором хозяин готовит недорогую, но вполне съедобную еду. Единственный минус, что у него, как собственно и во всей Испании понятие начала рабочего дня, не разу не нормированное, поэтому кофе с утра удалось попить только один раз за все пребывание. Еще имейте ввиду, что ближний пляж не совсем комильфо, так сказать. Он находится в бухте и во время штормиков весь окресный скам прочтно оседает под вашими ногами. Но в 15 минутах езды на автобусе есть баунти с белым песочком и голубой водичкой. Так что все ок!
4 out of 5
Recommended
for Families
by Lindafrom Sverige

Bra hotell för pengarna!

Posted Jul 15, 2013 on Hotels.com
Trevligt hotell med bra läge ner till havet. Stora rum, men inte jättebekväma sängar, lite omodern möblering. Bra service, trevliga ägare. Ok renlighet, städas inte varje dag. Fantastiskt pris!
3 out of 5
Recommended
for Families
by Вячеславfrom Москва

Почти соответствует цене

Posted Jun 17, 2013 on Hotels.com
Номер оборудован не вполне достаточно для апартаментов: из посуды для приготовления была только большая кастрюля и маленькая сковорода без крышки, не было половника. Выход на балкон из одной комнаты не работал. Когда на улице было ниже 20 градусов - в номере мы замерзали. Неприветливый дядя в баре-ресепшн. Но: дорожелательная его заместитель, горничная. Белье меняли раз в 3 дня. Расположение - не первая линия, но и не далеко, достаточно тихо. В целом, если бы не обозначенные минусы, которые м.б.присущи конкретному номеру и конкретной ситуации с температурой на улице, оценка была бы "очень хорошо". Разве что лифтов еще не хватало (чемоданы по ступенькам поднимать надо).
3 out of 5
Recommended
for Families
by Peter

En skuffelse!

Posted Aug 26, 2012 on Hotels.com
Jeg hadde lest masse positivt om dette hotellet, og skuffelsen ble da stor. For det første ligger det ikke i Alcudia, men over en mil derfra, litt utenfor Can Picafort. Det er ca. 15 minutter å gå til nærmeste strand. Nærmeste supermarked er 25 minutters gange borte (det finnes riktignok en liten "corner shop" med skyhøye priser i nabolaget). Hotellrommet var elendig vedlikeholdt. Da vi kom, virker ikke vasken på kjøkkenet. Det var elendig trykk i dusjen, og det lakk vann fra badet og ut på gangen. Klimaanlegg fantes ikke, selv om det stod i Hotels.com-annonsen. Det var nesten ingen ledige stikkontakter til laptop, mobillading osv. Midt under oppholdet måtte vi bytte til et annet rom, da det elektriske anlegget gikk i stykker på rommet vårt. I det andre rommet fungerte ikke stikkontakten på master bedroom, og heller ikke sengelampen. Bassenget var knøttlite, og var stadig fullt av vennene til dattera til hotelleieren. Bagasjerom fantes ikke, så vi måtte sette bagasjen i baren.
1 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Lavmålet

Posted Aug 16, 2012 on Hotels.com
Dette sted er en ren skandale. Vi, to voksne og pige 2 år, dreng 4 år, ankom om eftermiddagen ved 1530 tiden. Vi fik at vide, at der ikke var et værelse til os. Vi skulle selv finde til ejerens andet hotel i to dage, der ligger i Pollenca, ca 25 km. borte. Jeg insisterede dog på at blive, og det lykkedes da pludselig direktøren at finde en lejlighed til os. Der er 19 lejligheder ialt. Lejligheden fremstår meget nedslidt med løse dørhåndtag og snavs i hjørnene. Planen var at lave mad på stedet, men det måtte vi droppe pga det ulækre køkken, hvor der efter rengøring stadig var snavset og affald fra tidligere beboere. Der var personale forbi hver anden dag, men der blev kun ryddet op i mindre omfang end forventet. Viskestykket og karklud blev ikke skiftet over de otte dage vi var der. Og håndklæder blev kun skiftet hvis de var meget snavsede. Badeforhænget var muggent. Alle ugens otte nætter vi boede der, var der skraldevogne kl ca. 01:00 og én igen tidligt om morgenen. Nabohotellets generator støjede højt i baggrunden hele natten. Man kan kun betale kontant på stedet. Jeg valgte stedet pga fine anmeldelser... Jeg kan nu se, at det er venner af stedets personale, der nok har lavet dem. For så stor forskel mellem vurderingerne og den faktiske kvalitet kan der simpelthen ikke være. Jeg er meget skuffet over behandlingen, kvaliteten, og at HOTELS.COM har dette sted i sit katalog.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Sophia

Nice small apartment hotel close to the beach

Posted Aug 7, 2012 on Hotels.com
I travelled with my husband and two children (5 + 8) and stayed 9 days at Baulomar apartments. We liked that this was a smaller place with only app 20 apartments and one smaller pool. The room was hot there was only one fan for two rooms! We had a nice balcony however the hotel next door had evening shows almost every evening which was quite noisy until 23.30 so if you want to go to sleep before this might be annoying. The beds were either very soft or hard and not very comfortable. There was a nice atmosphere at the pool and the kids had a nice time there. Furthermore it was very close to the sea and some very nice restaurants at the seaside - we especially liked the one called Sa Cova.