Ratings based on 1,111 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Örebro

Posted Apr 7, 2015
Pros: Läget var mycket bra
Cons: Baren hade kunnat vara öppen även påskdagen.
Location: Hotellet tillhandahåller cyklar gratis vilket är bra. Dock var cyklarna i dåligt skick flera hade dåligt med luft och nycklar saknades till en del.
Hotellet har bra läge vid Gustav Adolfs torg. Personalen var trevlig. Bra frukost och en trevlig bar.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Uden

Bijna hartje Malmö

Posted Mar 28, 2015
Pros: Ligging op 1,5 minuut lopen van Lilla Torget, dichtbij de winkelstraten, restaurants en uitgaansgelegenheden.
Cons: Kamer oogde enigszins gedateerd. (Bijv nachtkastje / tafeltje naast bed begonnen hun verf te verliezen).
Gewoon een net hotel in de oude stad vlak bij hét uitgaansplein van Malmö: Lilla Torget. Kamer is ruim en schoon, comforatbel bed. Niets op aan te merken. Leuk detail is de 3 knuffel hondjes op het bed, deze bleken het mascotte van het hotel. Minibar met normale prijzen voor de inhoud.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Mycket bra hotel med en underbar frukostbuffé!!

Posted Jan 26, 2015 on Hotels.com
Bra hotel med trevlig och tillmötesgående personal.Läget är perfekt. Vi bodde fredag till lördag och på fredagar serverades en gratis AW buffé som var välgigt trevlig bestående av nachos, salsa, dipper och olika grönsaker. Prisvärda drycker i baren. Rummen lite slitna men bra sängar. Frukostbuffén var fantastisk!!! Här fanns ett otroligt utbud även produkter för laktos- och glutenintoleranta Kommer definitivt bo här igen nästa gång jag besöker Malmö.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by sirifrom København

Perfekt weekend ophold

Posted Jan 24, 2015 on Hotels.com
Dejligt ophold og fantastisk morgen buffet! Langt over mine forventninger.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Annafrom Göteborg

Bra centralt hotell

Posted Jan 23, 2015 on Hotels.com
Bra frukost och bra läge. Sängarna helt ok!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 23, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Dejlig weekend ophold

Posted Jan 23, 2015 on Hotels.com
Havde et rigtig dejligt ophold og morgenmads buffeten var helt fantastisk. Der var lidt af hver og mere til. Den eneste ulempe, ved vores besøg var, at vi boede lige op at elevatoren, så vi kunne hører den rimelig tydeligt, hver gang den kørte. Det var rimelig irriterende at skulle hører, på den rimelig sent om aftnen og tidlig om morgen. Kunne sagtens finde på at bo på hotellet igen, hvis jeg ikke fik et værelse, ved siden af elevatoren. Tak for god service.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Stefanfrom Östergötland

Slitet hotell

Posted Jan 22, 2015 on Hotels.com
Intensägande hotell med bra läge i Malmö. Tyvärr motsvarande inte alls 4 stjärnor. Rummet var väldigt enkelt inrett, gammal säng, väldigt tunn påslakan, utslitna handdukar i badrummet, väldigt trist tvål o schampoo system. Frukosten var snålt tilltagen. Bara framställt olika frukostinnehåll. Trist, snålt och ingen service alls i frukosten. Receptionisten var helt ok.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Mathias Siniusfrom København

Dejligt hotel med visse mangler

Posted Jan 22, 2015 on Hotels.com
Dejligt hotel i hjertet af Malmö tæt på stationen samt store og lille torv. Dejlig stor morgenmad, mens sengen var skuffende. Vi havde bestilt en dobbeltseng, men det var i stedet for 2 120x200 sat sammen, så skulle min kæreste og jeg ligge sammen, skulle vi rykke sammen på en af madrasserne for ikke at ligge i revnen. Derudover fandt vi et langt sort hård på et håndklæde, da vi ankom til værelset.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Ingmarfrom Helsingborg

Here we com Malmö

Posted Jan 21, 2015 on Hotels.com
Shopping och nöje med Pang i bygget på Nöjesteatern, bra hotellvistelse med nära till centrum