Ratings based on 1,061 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
97% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom ludvika

Väldigt centralt

Posted Apr 5, 2015
Personalen gjorde allt och lite mer. Trevligt hotell
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Halesowen

Ideally placed hotel

Posted Mar 3, 2015
Pros: The location couldn't be better, the staff were very helpful and the buffet breakfast was excellent.Also, the sauna is open all day till 2300hrs.
Cons: Very little. Overall a great experience.
Location: Malmo is a small city and nothing is too far away. Malmohus museum is well worth a visit. Also, Copenhagen is a simple train journey away.
The hotel is directly opposite the train station which is itself a 20 min train journey from Copenhagen. A block away, on the other side of the hotel is the town centre. Malmo itself is not a big place but nice enough to spend a couple of days. By timing the flights to suit we had 3 nights/4 full days and spent the other 2 days in Copenhagen. We had a great time in both cities and I would highly recommend the trip to anyone who wants to try Scandinavia. Most prices area reasonable and inline with UK prices. The major downside is that beer is about £7 a pint, so not a place to go out drinking in!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 2, 2015
Pros: Trevlig hjälpsam personal
Bra läge, fick fin tyst rum mot centralen. bra att man får tillgång till gym och sen utcheckning
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotell med bra läge

Posted Feb 24, 2015
Pros: Lång frukost
Cons: Bättre städning. Dammiga ventiler och dyl.
Location: Ligger mitt emot centralen och gångavstånd till triangeln och övriga centrala Malmö.
Ett äldre hotell där man får vad man betalar för. Rymliga rum, bra frukost som har öppet länge på helgen så man kan ta sovmorgon, helt ok städat och ligger nära till centralen och centrum. Helt klart ett hotell jag kan tänka mig bo på fler gånger!
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Josefinfrom Stockholm

En natt på Residens

Posted Jan 20, 2015 on Hotels.com
Helt okej för en natt för att ha någonstans att sova. Rent och fräscht rum, men kanske inte det allra modernaste (även om det inte behövs). Jättebra läge om man kommer och åker med tåg. Trevlig personal. Har tydligen cyklar som gäster kan låna. Det hann inte jag med att göra, men det är ett bra initiativ!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Helt ok hotell

Posted Jan 19, 2015 on Hotels.com
Bra läge nära tågstation och centrum, trevlig personal. På minus sida: säng/madrass lite för mjuk och obekvämt.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Claes

This traveler left a rating score only Posted Jan 19, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sofifrom Stockholm

Hotell Residens

Posted Jan 16, 2015 on Hotels.com
Fanns inget glutenfritt bröd (förutom knäckebröd som var gammalt) och det var inte dammsugit under sängen för det låg kvar en strumpa från dom hade rummet innan mig :-) Men annars är det ett bra hotell och jag kommer att bo där fler gånger!
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Renatefrom Göteborg

Helt ok för priset.

Posted Jan 14, 2015 on Hotels.com
Toaletten var smutsig både toa, badkar och golv samt massa smuts mellan toa och hall och tv kontroll. Sängen är viktigast och var renbäddad. God frukost, osten svettades dock men helheten var ok och speciellt för det jag betalade.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Logemöte i Malmö

Posted Jan 13, 2015 on Hotels.com
Bra hotell nära centralstationen till bra pris när man bokar i god tid