Ratings based on 1,326 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
97% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified travelerfrom stockholm

Lyhörda rum med sen städning

Posted Apr 11, 2015
Vi bodde 5 nätter på hotellet. Vi hade ett superior rum och ett de luxe rum. De såg inte ut som på bilderna utan De luxe rummet var slitet och nergånget med smutsiga fönster mot gatan som jag torkade av själv för att se ut med dusch/vatten som aldrig blev varmt. Rum 320. Dålig och seg service i reception, städning som aldrig var klar när vi kom tillbaka t rummet fast klockan kunde vara efter 15.00.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Belgium

Lovely looking hotel

Posted Apr 10, 2015
Hotel looks great but our room was far too small for 2 adults and 2 children (age 13 and 11). Plus we could hear the lift very clearly going up and down so it was noisy until late at night and early in the morning. Would not book again.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ulf

This traveler left a rating score only Posted Feb 5, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Carolinefrom karlskrona

Perfekt läge!

Posted Feb 4, 2015 on Hotels.com
Bra hotell med trevlig personal. Stort rum med utsikt mot centralstationen. Perfekt läge!
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Koldt, småt og kedeligt.

Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
Værelset var, trods radiator på fuld styrke, meget koldt. Værelset var meget lille og virkede desuden meget nedslidt og kedeligt. WiFi på værelset var dårligt og havde udfald, halvdelen af de annoncerede tv-kanaler var der ikke.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Fint gammeldags hotel

Posted Feb 2, 2015 on Hotels.com
Tyckte om hotellet som var i gammal stil. Rumme var välutrustat och hade högt i tak. Bekväma sängar. Nära Centralstationen.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 30, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Samulifrom Haparanda

Nästan lika bra som förväntat

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Dubbelrumets "Queen size" säng var två enkelsängar, vilket var en besvikelse. Dessutom fanns inga möjligheter att se på filmer på rummet, vilket man mer eller mindre räknar med då man ska bo på hotell. I övrigt jättefin service och läcker frukost. Rummet var annars trevligt och hotellet var rent och i ett bra område nära till allting.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Tarik

This traveler left a rating score only Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 26, 2015 on Hotels.com