Ratings based on 1,362 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
97% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified travelerfrom stockholm

Lyhörda rum med sen städning

Posted Apr 11, 2015
Vi bodde 5 nätter på hotellet. Vi hade ett superior rum och ett de luxe rum. De såg inte ut som på bilderna utan De luxe rummet var slitet och nergånget med smutsiga fönster mot gatan som jag torkade av själv för att se ut med dusch/vatten som aldrig blev varmt. Rum 320. Dålig och seg service i reception, städning som aldrig var klar när vi kom tillbaka t rummet fast klockan kunde vara efter 15.00.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Belgium

Lovely looking hotel

Posted Apr 10, 2015
Hotel looks great but our room was far too small for 2 adults and 2 children (age 13 and 11). Plus we could hear the lift very clearly going up and down so it was noisy until late at night and early in the morning. Would not book again.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jeremia

This traveler left a rating score only Posted Feb 13, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Ett perfekt hotel, nära till allt.

Posted Feb 12, 2015 on Hotels.com
Ett besök i Malmö för att bevista premiären på American Idiot på Operan. Väldigt bra mottagande och stor service vid frukosten. Vi utnyttjade kanske inte allt denna gång , men det blir garanterat fler gånger.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Helenafrom Stockholm

Bra hotell med trevlig service och oslagbart läge

Posted Feb 12, 2015 on Hotels.com
Jag kom fram sent och möttes av en vänlig och artig receptionist. Han gav mig alla detaljer och rumsnyckel snabbt och lätt - han hade koll på min bokning, att den var betald osv. Hotellet har också ett litet gym som jag använde. Det fanns ett par maskiner och lite hantlar samt bastu.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Casper

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Bra

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
Fint hotell med bra beliggenhet. Lite smilende personale og dårlig frokost trekker dessverre ned...
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peterfrom täby

Klassiskt i Malmö

Posted Feb 8, 2015 on Hotels.com
Klassiskt hotell i bra läge, trevliga faciliteter och helt nya rum. Saknar dock Savoys gamla matsal! Borde finnas underlag för att återinviga Sten Bromans klassiska matsal!