Ratings based on 32 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
97% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Berlin

Authentic Riad hotel. Friendly and honest staff.

Posted Mar 20, 2015
Hard to find, so either use their offered shuttle service or be prepared for a challenges. I chose the latter.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 20, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Rar atmosfære

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Vores forventninger blev opfyldt til fulde. Personalet var utrolig hjælpsomme og der blev sørget godt for os. I forhold til prisen på opholdet var morgenmaden fin, enkel, men god og let varieret ugen igennem. Værelset og øvrige faciliteter var ikke det nyeste, men hyggeligt og rent. Beliggenhed i en stille, lille smøge, meget tæt på souken, i et område præget af den lokale hverdag med skolebørn, små bitte dagligvareudsalg, håndværkere, æselkærer og masser af knallerter. Vi oplevede os tæt på de lokale, hvilket vi synes godt om. Alt i alt en rigtig god oplevelse til prisen.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Juliefrom Odense

Dejlig riad

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Alt i alt et dejligt sted med meget sødt og hjælpsomt personale. Der er MEGET lydt både fra gaden og fra fællesarealerne ind på værelserne. Lækker terrasse. Morgenmaden er temmelig ensartet.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Maudfrom Nice

4 nuits au riad orchidée

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Personnel très sympathique et serviable, les chambres sont spacieuses et bien entretenues. Les petits déjeuners sont très copieux. L'environnement est typique de la medina. Parfois bruyant.
4 out of 5
Recommended
by Madsfrom Krogslund

Fin Riad

Posted Jul 29, 2014 on Hotels.com
Godt ophold, venligt personale. Man føler sig hjemme! Riad'en er lille og meget hyggelig, kæmpe bonus at der er pool som man kan hoppe i lige uden for værelset - dejligt afkølende i det varme vejr! Kunne helt sikkert finde på at booke igen!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Super hyggeligt og med skønt personale

Posted Jul 21, 2014
Pros: Personalet og det lækre morgenmad
Lille hyggeligt og rigtig fint hotel, som ligger i de små gade i medianen, kun 10 min fra centrum. Det er et lille paradis mit i Marrakesh, som du udefra ikke havde forventet ville ligge der. Der er et et rigtig dejligt personale, der gerne vil give dig den bedste oplevelse.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Leuk hotel, goede prijs kwaliteit verhouding

Posted Jul 15, 2014 on Hotels.com
Het verblijf in het riad was erg comfortabel. Jasmine was een heel aardige hostes, beginnende met een uitgebreide uitleg wat we allemaal kunnen doen in Marrakech. Ook het andere personeel was heel aardig en dat gaf een gezellige relaxte atmosfeer. Het ontbijt was voortreffelijk we hebben erg genoten van de pannekoeken. De kamer was klein maar groot genoeg voor ons 2en. Zoals alle bedden die we in marokko zijn tegen gekomen waren ze niet erg zacht, maar we hebben heerlijk geslapen! De badkamer was netjes en alles werd elke dag schoongemaakt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Annefrom Salon de Provence

Bien situé dans la Médina

Posted Jul 3, 2014 on Hotels.com
Très bon accueil. Un grand merci à Yasmina et Hamed. Petit déjeuner très copieux et délicieux. La petite piscine à l'intérieur du patio est idéale pour se rafraîchir après une journée de marche dans la Médina. Le riad est idéalement situé avec un parking à proximité et la possibilité d'aller à pied à la Place Jema El Fna en se promenant dans la Medina.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by bettyfrom barcelona

Beautiful and cosy

Posted Jun 6, 2014 on Hotels.com
I really liked this hotel, cosy and beautiful with nice furniture and decoration. Huge room, big bed, maybe not the most comfortable but i dont mind. I travelled alone as a girl and came at night so it was dark and i had to walk into a dark alley to find this hotell. Some children followed me and it felt a bit unsecure walking there. It would be nice with this information in beforehand that the cab could not drive the whole way to the door(in daytime this street felt completley safe though). Altough, the guy that met me at the hotel was really nice, gave me tea, lots of information and ordered food for me since i was to tired to go out. Many thanks for that! And to the woman making breakfast - very tasty! Overall a good stay to a good price :)