Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
89% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Excellent

Posted Jul 7, 2015
Everything has been excellent. Great food choice, helpful front desk, perfect room. One is in Morrocco, not Boston, so perspective is important. Don't miss the beauty.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 6, 2015
Ce que j'ai le moins aimé, c'est la musique non -stop autour de la piscine...
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from rennes

Hotel accueillant , ambiance familiale

Posted Apr 27, 2015
Hotel idéal pour famille avec enfants de tout âge . Très bon accueil , très bonne alimentation variées , animations correctes . Je recommande cet hotel
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

Het lag in een mooie palmentuin, terras zwembad

Posted Mar 1, 2015
Pros: Ligging
Cons: Onderhoud badkamer en deurkozijn kamer 501
Location: Marrakech bezoeken, shuttlebus, trips. Buiten de stad ligging is prettig.
Prettig personeel en goed eten. Leuk entertainment georganiseerd.
4 out of 5
Recommended
for Families
by LUIGI from Udine

Hotel non nuovissimo ma cucina accurata

Posted Jan 4, 2015 on Hotels
Hotel che ha mantenuto le promesse. Buon rapporto qualità prezzo, buona cucina, insufficiente la fitness-room. Bravi gli animatori, gentile e disponibile il personale ; affollamento nella sala pranzo con qualche difficoltà a trovare un tavolo.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Anne from Chelmsford, Essex

Overall

Posted Nov 19, 2014 on Hotels
Lovely hotel, a little tatty around the edges in the bedrooms. Staff excellent. Games staff were v attention seeking and spoilt a restful holiday especially wh en they had the music on full volume around the pool area.
5 out of 5
by A verified traveler

hôtel complet

Posted May 12, 2014
voyage de rêve...attente 6h en salle de transit à Casablanca,bagages manquants à l'aéroport de Marrakech,(récupés le lendemain )et comble de l'aventure,hôtel complet,transfaire à l'hôtel CLUB ELDORADOR PALMERAIE.
2 out of 5
by Ruben from Delft

Was het maar een camping geweest

Posted Feb 3, 2014
Pros: De tuin.
Cons: De kamers zijn hard aan een opknapbeurt toe. Het zelfde geldt voor lakens, handdoeken etc.
Location: De locatie palmaire is een rustige locatie in het drukke Marrakech. De tuin van dit hotel is een fijne plek om bij te komen van een bezoek aan de souk
Hoewel dit hotel in een werkelijk prachtige tuin gelegen is wil ik het niemand aanraden. Het hotel is de overtreffende trap van vergane glorie. De kamers zijn "versleten" te noemen waarbij diverse items niet of slecht functioneren. Daarbij zijn de kamers ook nog eens extreem gehorig, met name naar de gang toe. Hetgeen betekent dat je tot diep in de nacht mensen hoort binnen komen door de snerpende centrale deur in de hal en hoort lopen, praten in de gang. De knallende discogeluiden zijn ook met geen mogelijkheid buiten te sluiten. De bedden zijn knetterhard en het beddengoed, handdoeken etc is niet fris of zit vol gaten. Het personeel is slechts beperkt bereid te gemoet te komen aan klachten maar kijkt je vervolgens ook niet meer aan. Een plus van het hotel is het restaurant. De tagines zijn fantastisch en ook het personeel in het restaurant is erg vriendelijk en behulpzaam. Een betere ventilatie in het restaurant zou wel prettig zijn. Samenvattend zou ik het heerlijk gevonden hebben om te camperen in de tuin van dit hotel. Als hotel vond ik 1 x al te veel! Voor deze prijs zijn er betere hotels te vinden in marrakech.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Mark from Amstelveen

leuk resort

Posted Oct 30, 2013 on Hotels
Het is een leuk resort voor maximaal een week. Het is wel geheel op Fransen gericht, er wordt uitsluitend Frans gesproken. Het animatieteam is daarbij ook vooral gericht op vermaak voor volwassenen en toch wat minder op vermaak voor kinderen. De kamers zijn groot en net. Wel moest ik met de douchekop in de hand douchen omdat de bevestiging van de douchekop stuk was. Het ontbijt was aan de magere kant met zeer slechte koffie. De lunch en diner was echter goed en gevarieerd. Dit resort kan zich kwa kwaliteit echter niet meten met de resorts in Egypte en Turkije.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from ESSONNE 91

Posted Aug 28, 2013 on Hotels
Notre séjour (du 5 au 15 Août 2013) s'est trés bien passé. Ma petite fille (15 ans) et moi avons été bien accueillies et tout le personnel était content de nous revoir (puisque nous y avions déjà passé une semaine en Mars).Cette fois ci j'ai demandé d'être logées dans un bloc (en étage) et non dans un bungalow de plein pied (à cause des allées pas trés bien éclairées mais aussi trés mal pavées). Notre chambre (N° 521) était trés spacieuse, trés confortable, située prés de l'espace "Remise en forme" et , toujours trés bien nettoyées. Je suis toujours en admiration devant tout le personnel (jardiniers, femmes de ménage,barmen, ramasseurs de gobelets autour de la piscine, transporteurs de boissons d'un bar à l'autre, cuisiniers et tous les animateurs) qui déploient une méga énergie pour tous les vacanciers et surtout sous la chaleur.. Les shows organisés par l'équipe d'animateurs étaient remarquables (choix des costumes, couleurs splendides). Par contre, les danses en chorégraphie, ceux et celles qui ne savent toujours pas danser le madison ou autres, faudra revenir l'année prochaine parce que la potion matin/midi/et soir doit être insuffisante. Bises à tous, bonne rentrée et pt'être à l'année prochaine.