Ratings based on 238 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
98% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fantastisk opplevelse

Posted Jun 8, 2015
Pros: Det jeg likte aller best med hotellet var den flott restauranten. Utrolig god mat og ikke minst veldig fine priser. Fine omgivelser og god service
Cons: Litt dumt at det ikke var heis når vi har en lite baby på 3 mnd. Litt mye bæring, men det gikk jo nokså fint.
Location: Fin beliggenhet i en rolig boligfelt like utenfor Middelfart. Innen en times kjøring er det både mulighet for shopping og aktiviteter for store og små
Vi bodde tre netter på dette flotte hotellet Comwell Middelfart. Hotellet ligger bra til i et byggefelt like uten for Middelfart. Det er rolige og fine omgivelser rundt hotellet med en stor plen. Rommet vi bodde på var fint, med en veldig god seng, fint bare og noen stoler til å sitte på. Var faktisk plass til å ha reise sengen til babyen vår ved siden av sengen. Restauranten var helt topp. Utrolig god frokost og vi nøt middag der alle de tre kveldene vi var der. Servicen var og kjempe bra. Vi fikk god hjelp med det vi lurte på, og følte oss veldig velkommen. Det er heller ikke så langt til forskjellige byer og parker. Men en times kjøring kan man oppleve både fornøyelses, dyreparker og storby. Vi hadde et helt fantastisk opphold, kommer til å reise tilbake og vi anbefaler det til alle kjente. Hvis en vil ha en fint hotell i Middelfart er dette et veldig godt alternativ.
Comment from Hotel Management
Jun 11, 2015 by Frederik, Hotel Management
Kære Birgitte & familie, Mange tak for de flotte ord, det sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at byde Jer velkommen til Comwell Middelfart igen :) Med venlig hilsen Frederik Jelstrup, Hotelchef
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bornholm

Vi gør det igen!!

Posted May 27, 2015
Fantastisk service vi fik og dejligt værelse med ud sigten til broerne!! Og aldrig har jeg spist så lækker morgen mad! Tak for et dejligt ophold.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Ligger godt, værelse ikke helt i top, maden dyr

Posted Apr 27, 2015 on Hotels
Var på week end-ophold med familien. Fik et familieværelse med 2 soverum og stor terrasse. Værelset manglede noget, for at være helt i orden: Tv-signalet var sløret, døren til terrassen næsten umulig at få op, og der var ikke køleskab/minibar. Hotellet ligger centralt for flere udflugtsmål. God udsigt, hvis man tilkøber det. Vi spiste i restauranten begge aftener, da vi havde kørt længe med et mindre barn. Ventetiden på maden var al for lang. Maden var dyr ift., hvad man får, og spisekortet ikke så varieret. Morgenmaden derimod var både varieret og god. Betjening og reception venlig.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Et godt sted

Posted Apr 25, 2015 on Hotels
God beliggenhed. Tæt ved motorvej. Tæt ved vandet. Meget fin morgenmadsbuffet.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Laila from Albertslund

Middelfart

Posted Apr 18, 2015 on Hotels
I forbindelse med kursus overnattede vi på Comwell Middelfart. Dobbeltsengene var for små og der var meget varmt på værelset. Betjening og service var god. Hotellet komfortabelt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Keith

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Dennis from Egebjerg

Fredeligt

Posted Mar 22, 2015 on Hotels
Forventelig god standard til prisen. Morgenbuffet er af høj kvalitet, dog vurderer jeg værelse standard til den mere ordinære side 4 stjerner taget i betragtning.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Ralph-Matthias from Frederikssund / Dänemark

Zu kleine Betten in sogenannenten Doppelzimmern

Posted Mar 19, 2015 on Hotels
Das Zimmer für immerhin 140 Euro hatte nur ein Bett von ca. 120cm Breite für zwei Personen. Das ist nach unserer Ansicht KEIN Doppelzimmer. Generell etwas in die Jahre gekommen. Gutes Restaurant!
4 out of 5
Recommended
for Families
by Annette from Hvidovre

Overnatning på farten

Posted Feb 23, 2015 on Hotels
Dejlig central beliggenhed i forbindelse med tur til Tyskland. Morgenmadsbuffet var helt suveræn.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 23, 2015 on Hotels