Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.5 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
by Paolofrom Madrid

buena atención, personal disponible y simpatico.

Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
personal excelente. cama comoda. hotel tranquilo. jardín y piscina muy bonitos, lastima que a pesar del buen tiempo no se podía ni cenar ni desayunar afuera. restaurante un poco pretencioso y caro, por la ubicación. desayuno bien, a parte de la música comercial a volumen demasiado alto (mejor un poco de música clásica o lounge a volumen mas bajo) y falta de un poco mas de platos salados. no he conseguido ver ninguna tv que no fuera italiana. las tarjetas para abrir las puertas no funcionaban casi nunca y después de mucho subir y bajar por fin me han dado la llave metalica. volvería y lo voy a consejar.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Raleigh, NC

Enjoyable Visit

Posted Feb 2, 2014 on Hotels.com
The staff is very accommodating and sweet. Their cappuccino was fantastic and after traveling all night from the States, it hit the spot. I greatly enjoyed my (nicely cleaned) room; and the town is very small and unique.
2 out of 5
Recommended
for Spa
by samfrom france

pour être au calme aller ailleurs

Posted Aug 18, 2013 on Hotels.com
Nous recherchions un hôtel au calme pour profiter de la piscine et du soleil et nous nous sommes trompé... piscine bondée pas de transat de libre musique à fond. En fait l'hôtel ouvre sa piscine à tous moyennant quelques euros, de ce fait toute la ville se donne rendez vous ici. Aune tranquillité. A éviter vraiment. Rien d'un 4 étoiles. ...
4 out of 5
Recommended
for Families
by Lambert st

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by Michielfrom Nederland

Prettige stop onderweg naar Italie

Posted Aug 4, 2013 on Hotels.com
Leuk klein en gezellig hotel. Het personeel is erg vriendelijk en er is een heerlijk zwembad bij het hotel. Overigens wordt dit zwembad ook gebruikt door lokale bevolking en kan daarom druk zijn. Het hotel ligt op een rustige plek en je hebt geen last van verkeer. Bij de drankjes aan de bar worden rijkelijk zoutjes en hartigheid geserveerd. Het avondeten was redelijk. Het vlees iets te gaar maar volgens het hotel wel medium. Het ontbijt vond ik erg tegenvallen. Zo was er geen water meer, geen sinasappelsap, geen ei enz terwijl het wel allemaal stond aangegeven op bordjes dat het er was. Het meisje dat bediende sprak werkelijk geen woord over de grens dus daar vragen hielp niet. Toch denk ik dat als ik volgende keer met het gehele gezin richting Toscane ga dit hotel weldegelijk een mogelijkheid is om te logeren.
4 out of 5
Recommended
for Families
by gibelin

attention Nerviano n'est pas Ibiza...

Posted Aug 19, 2012 on Hotels.com
Bel hôtel. Restaurant pour diner ou petit déjeuner moyen. Le grand bémol consiste dans la partie extérieure : la piscine est superbe mais le DJ de service pense être la réincarnation de David Guetta (en nettement moins bon croyez moi), musique à fond de midi à 20 heures, impossible de lire, de se reposer même dans les chambres fenêtres fermées. Dommage, vraiment dommage...
5 out of 5
Recommended
by Ton en Lidy

Uitstekend om Millano te bezoeken of voor rust

Posted Aug 10, 2012 on Hotels.com
Uitstekend hotel, erg vriendelijk. Goed zwembad. Prima restaurant, maar ook in de plaatselijke eettentjes kun je goed terecht.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Ligt op juiste dagafstand richting midden italie

Posted Aug 6, 2012 on Hotels.com
Aangenaam. Restaurant en groot zwembad. Prachtig gelegen in groot parkachtige tuin.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by W.

Posted Jun 11, 2012 on Hotels.com
Bell'albergo con piscina in zona centrale
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Treviso

Hotel dei Giardini Nerviano (MI)

Posted Nov 15, 2011
Hotel posizionato nelle vicinanza di milanofiera, molto comodo da raggiungere (circa 8 km dalla fiera). Camera molto bella pulita e sopratutto silenziosa, personale molto gentile e disponibile.