Ratings based on 259 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
86% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
by Milton

This traveler left a rating score only Posted Sep 7, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Solveigfrom Balsfjord

Bra beliggenhet.

Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
Flotte Milano, bra beliggenhet på hotellet, grei service, med en normal frokost, men ble det fritt for noe så kom det ikke påfyll. Litt støvete på gulvet, ok senger, du får hva du betaler for her. Aircondition ble slått av i flere timer hver natt,
4 out of 5
Recommended
for Families
by C. ohlssonfrom Denmark

Perfekt beliggenhed

Posted Aug 21, 2014 on Hotels.com
Perfekt beliggenhed i forhold til undergrund, centrum og spisesteder. Rent værelse, men værelse og hotel virker lidt slidt. Dog var baderum af nyere dato. Personalet var meget service venlige. Prisen var helt perfekt incl, morgenmad. Kan kun anbefale stedet, som udgangspunkt for en miniferie
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom 横浜

価値のある素敵なホテル

Posted Aug 21, 2014
シンプルながらも予想以上に良かったです。他のコメントや写真から普通程度に思ってましたが、部屋もバスルームも(私はバスタブはありませんでした)とても綺麗でした。フロントの方も優しかったです。立地も良く、ヨーロッパでこの値段ならかなりお得です。また利用したいた思いました。お薦めです。
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 10, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by Birgitfrom Kjellerup

Godt værelse og et fint område.

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Dejligt stort værelse med en lille altan. Central beliggenhed i et dejligt område med mange hyggelige cafeer, små forretninger og tæt ved de grønne områder.
4 out of 5
Recommended
by YoZafrom france

très bien situé

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Idéalement situé pour découvrir Milan sur 3 jours. Proche du Duomo, la Scala...chambre spacieuse et confortable. Bémol: insonorisation.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Joachim

Bra beliggenhet, slitt hotel

Posted Jul 25, 2014 on Hotels.com
Airconditionen levde sitt eget liv, noe som er veldig slitsomt når det er 34 varmegrader. Hotellet var noe slitt både på gjesterom og i fellesarial. Derimot har hotellet en utmerket beliggenhet med 20 min gange til shopping, 2 min til butikk. 5min gange til uteliv og resturanter.
4 out of 5
Recommended
by Ingvildfrom Trøndelag

Sentral beliggenhet

Posted Jul 15, 2014 on Hotels.com
Midt i hjertet av Milano var dette et godt utgangspunkt for å besøke byen. God standard på rom og service. Rent og hyggelig. Enkel frokstbuffe.