Ratings based on 59 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
98% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.3 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 16, 2015
det var lördags kväll och jag var hungrig.på hotellet var restaurangen stängd och jag blev rekommenderad att gå till pressbyrån på andra sidan gatan bättre kan det bli
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Henrikfrom Stockholm

70 tals stuk med välsorterad bar.

Posted Feb 2, 2015 on Hotels.com
Lite som att komma åter till 70-talet när jag kliver in I hotelrummet. Fläkt I taket och en gammal färgsättnig. Duschen har sett sina bästa dagar. Imponerande innehåll I baren vilket var en positiv upplevelse och väl värt besöket.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Johanfrom Filipstad

Helt ok hotell

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Helt ok hotell. Sängarna var något mjuka och hade en fjädring under madrassen som kändes och hördes, kanske dags för nya madrasser/sängar. Bra frukost, bra läge som ändå inte stördes av yttre ljud, trevlig personal.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Stockholm

Centralt nära järnvägsstation

Posted Jan 25, 2015
Pros: Läget och personalen
Cons: Alltid mat att få (även om kocken är sjuk) + dryck
Restaurang och Bar stängda (kocken sjuk) Inte tillfrdsställande Rummet bra. Kan rekommenderas
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Danfrom växjö

jobb

Posted Jan 23, 2015 on Hotels.com
Dåliga sängar, tråkig miljö, för dyrt,
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 14, 2015
Good hotel for an overnight while traveling on business. Rooms small but clean
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Bra läge

Posted Jan 13, 2015 on Hotels.com
Vi bodde på hotellet en natt. Vi hade ett bra rum, dock var sängarna alldeles för mjuka. Bra frukostbuffé. Lite dåligt att receptionen bara var bemannad till kl 21 en lördagkväll. Dessutom var baren stängd vilket var lite tråkigt.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Torbjörnfrom Gbg

Ok, övernattning

Posted Oct 29, 2014 on Hotels.com
Ganska gammalt och slitet hotell med små rum, även superiorrummet var väldigt litet och toalett/dusch minimalt
Comment from Hotel Management
Feb 7, 2015 by Charlotte, Hotel Management
Tack för din recension. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss och hoppas du har vägarna förbi oss igen så vi kan visa förbättringarna!
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Andreasfrom Västerås

Helt klart godkänt

Posted Oct 12, 2014 on Hotels.com
Allt nödvändigt fanns tillgängligt, inget extraordinärt men heller inte dåligt.
Comment from Hotel Management
Feb 7, 2015 by Charlotte, Hotel Management
Tack för din recension, varmt välkommen tillbaka till oss!
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Bentfrom Vordingborg

Centralt beliggende hotel med flotte værelser

Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
Mulighed for sen ankomst og flot værelse. Om morgenen en lækker morgenbuffet.
Comment from Hotel Management
Feb 7, 2015 by Charlotte, Hotel Management
Thank you for the great response! Hopefully we meet sone again!