Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Rökarhotell med nonchalant personal

Posted Sep 21, 2014
Luktade rök i hela hotellet inklusive vårt rum. Verkade som vi fått ett rökarrum fast vi inte fått något val när vi bokade på Expedia om rök eller icke rök och idag förväntar man sig inte detta utan att det uppmärksammas vid bokning. När vi kom upp i rummet fanns det inte uppsättning för 2 personer i rummet, separata sängar fick vi ordna själva och vid frukost serverades ljummet kaffe och marmeladförpackningarna luktade gammalt när vi öppnade dem. I frukostmatsalen stank det också av rök. Nonchalant personal som varken gjorde sitt jobb ordentligt eller var kundorienterade. Hotellrummet var minimalt, det luktade dåligt, kändes ofräscht, duschdraperi som var smutsigt. En kväll stod balkongdörren vidöppen i vårt rum när vi kom hem och sängarna var obäddade.
3 out of 5
Recommended
for Families
by max

This traveler left a rating score only Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 21, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Sylviefrom Région parisienne

Tranquillité et emplacement

Posted Aug 17, 2014 on Hotels.com
Excellent séjour (vacances). Accueil chaleureux et professionnalisme du personnel, de très bon conseil sur les excursions à faire. Emplacement très pratique. Calme de l'hôtel et du quartier. Peut-être le petit déjeuner pourrait être un peu plus copieux (un morceau de pain en plus). Merci pour tout.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Vuillletfrom Saint germain au mont d'or

Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
Hotel très agréable ,très bien reçut par le personnel ,chambre spacieuse,et chose apréciable la climatisation dans la chambre,par contre petit point négatif pour le parking il faut se garer en dehord de l'hotel si vous avez une grosse voiture,a part cela hotel et personnel,ainsi que la situation géographique de l'hotel a 10min du centre ville vraiment agréable par besoin de prendre la voiture pour visité MENTON .
5 out of 5
Recommended
by Robinson, Tupper/Tracyfrom USA

Posted Jun 3, 2014 on Hotels.com
Very Pleasant Visit
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Dec 27, 2013 on Hotels.com
Detta är inget hotell - mer som en hobbyverksamhet. Ingen service, ingen information, hotellet stänger kl 20:00 men det finns ingen information om detta. Planet landar kl 20:20, väskan tåg 35 minuter, om jag inte hade ringt från Oslo - hade jag stått utanför ett stängt hotelldörr. Men efter mycket merci, mm stannade damen till jag kom 22:20 med hyrbilen från Nice. Internet fungerar öht inte. Frukost är ett skämt för 7:50€. Endast läge - men även lilla hyrbilen var för stor för garaget. Vad göra med bilen? Mitt problem. Aldrig mer för mig. MVH
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Centralissimo e molto comodo per fare shopping

Posted Aug 26, 2013
A due passi dalla via pedonale dove ci sono tutti i negozi e i ristorantini per passare una piacevole serata
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 26, 2012 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

basic lodging

Posted Aug 17, 2012 on Hotels.com
A good hotel with basic services and friendly staff, almost more like a hostel. Breakfast was optional standard and only slightly overpriced but not bad, although similar/better deals available in cafe's. Would recommend it for basic stays, it was reliable and peaceful, and would consider staying there again.