Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
94% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
4.3 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
by Nicofrom Toulouse

déçu !

Posted Aug 27, 2014 on Hotels.com
Rien à proximité ! Chambre sympa mais le nettoyage laisse à désirer ! Tres belle vue ! Personne vous aide à porter les bagages et vue que les chambres sont très loin de la réception c'est difficile si vous êtes chargés ! Cet hôtel est un 3 étoiles et non un 4 ! N'allez surtout pas manger au restaurant ! Pas de mini bar dans la chambre ! Hôtel difficile à trouver ! Piscine sympa
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Great location

Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
Super hotel in a lovely location overlooking the bay.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jörgenfrom ?

Bekväma sängar, Bra AC

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
Mycket trappor, lite dyrt med mat och dryck på hotellet jämfört med tätorten. Fantastiskt fint havsvatten och hyggligt poolområde.
4 out of 5
Recommended
by cherry

This traveler left a rating score only Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Martinfrom København

God beliggenhed og dejlige værelser

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Opholdet på hotellet var helt i orden og helt som man kan forvente. Maden er lokal og ganske ok med hvad man kan forvente med grillet kød og så videre. Gå efter de hele brød i morgen buffeten og skær selv. Alt hvad der hedder Croissant osv er hurtigt meget tørt i varmen. WIFI forbindelse er kun ved Reception og Pool bar og er af ganske dårlig kvalitet og kunne godt forbedres, men det er den generelle standart i Montenegro så det kan forventes at det er lige skidt alle steder. Super flot udsigt som man aldrig bliver træt af og beliggenheden er tilpas langt væk fra Herceg Novis larm, men tæt nok på til at både taxi og hotellets shuttle service via båd er nemt og bekvemt. kan absolut anbefales til den mere rolige ferie, hvis man vil noget mere larmende skal man til Budva og finde hotel.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Ålsgårde, Danmark

Super positivt - flot velfungerende hotel

Posted Jul 13, 2014
Vi boede i 4 dage på hotellet, og det er et velfungerende hotel med god komfort og beliggenhed. Hotellet og byen Herceg Novi i Montenegro kan virkeligt anbefales :-)
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2013 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Nye og rene rom

Posted Aug 7, 2013 on Hotels.com
En utelukkende positiv opplevelse. Eneste negative er at hotellet ligger et stykke fra sentrum.
4 out of 5
Recommended
by Davidfrom København

Fint - lidt afsidesliggende - resort

Posted Jul 25, 2013 on Hotels.com
Hotellet er sådan set rigtig fint. Nyt, rent, venligt personale. Lidt kliché agtigt, uden at det skal forstås negativt. Desværre noget afsiddesliggende. Så jeg fik ikke set byen, og senere lærte jeg, at der faktisk er nogle flotte seværdigheder i nærheden, som jeg ikke fik set. Men til at slappe af og nyde solen/udsigten, er hotellet rigtig godt.