Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
95% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
4.3 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jun 29, 2015
Great hotel with very peacefull place and swimingpool
2 out of 5
Recommended
by Nico from Toulouse

déçu !

Posted Aug 27, 2014 on Hotels
Rien à proximité ! Chambre sympa mais le nettoyage laisse à désirer ! Tres belle vue ! Personne vous aide à porter les bagages et vue que les chambres sont très loin de la réception c'est difficile si vous êtes chargés ! Cet hôtel est un 3 étoiles et non un 4 ! N'allez surtout pas manger au restaurant ! Pas de mini bar dans la chambre ! Hôtel difficile à trouver ! Piscine sympa
3 out of 5
Recommended
for Families
by Denis

Были в Августе

Posted Aug 27, 2014 on Hotels
В целом все нормально , нужно привести в порядок спортзал, и лучше убирать территорию отеля и номера , нет анимации на русском языке все было на французском , отношение персонала очень доброжелательное, если в номере что не хватало обращайтесь на рецепшн сразу все приносят. Отдельное спасибо Славке, это Русскоязычная менеджер отеля.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Great location

Posted Aug 26, 2014 on Hotels
Super hotel in a lovely location overlooking the bay.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jörgen from ?

Bekväma sängar, Bra AC

Posted Aug 19, 2014 on Hotels
Mycket trappor, lite dyrt med mat och dryck på hotellet jämfört med tätorten. Fantastiskt fint havsvatten och hyggligt poolområde.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Andi from Njemacka

2 zvjezdice

Posted Aug 13, 2014 on Hotels
Hotel je na Jako losem mjestu ima strasno Puno stepnice Tako da ni u Kojem slucaju nije za obitelj sa malom djecom, niti za starije ljude,niti za bolesne ljude. Ishrana: Jako los izbor i neukusna. Konobari ni u kojem slucaju ne prilaze vama, vec vi morate da se posluzite sa time da dobro platite. Jedino StO du ljudi na recepciji jako ljubazni.
4 out of 5
Recommended
by cherry

This traveler left a rating score only Posted Aug 11, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Chambre confortable, hôtel correct

Posted Aug 4, 2014 on Hotels
Bon séjour, chambre confortable, joli coin piscine, pas de mauvaise surprise. La nourriture est correcte au petit-déjeuner. Nous avons cependant aussi commandé des sandwichs au room service un soir, les sandwichs étaient relativement mauvais et personne n'a récupéré les assiettes le lendemain. L'hôtel est correct mais ne semble pas habitué à offrir des prestations de plus haut standing.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by Martin from København

God beliggenhed og dejlige værelser

Posted Jul 21, 2014 on Hotels
Opholdet på hotellet var helt i orden og helt som man kan forvente. Maden er lokal og ganske ok med hvad man kan forvente med grillet kød og så videre. Gå efter de hele brød i morgen buffeten og skær selv. Alt hvad der hedder Croissant osv er hurtigt meget tørt i varmen. WIFI forbindelse er kun ved Reception og Pool bar og er af ganske dårlig kvalitet og kunne godt forbedres, men det er den generelle standart i Montenegro så det kan forventes at det er lige skidt alle steder. Super flot udsigt som man aldrig bliver træt af og beliggenheden er tilpas langt væk fra Herceg Novis larm, men tæt nok på til at både taxi og hotellets shuttle service via båd er nemt og bekvemt. kan absolut anbefales til den mere rolige ferie, hvis man vil noget mere larmende skal man til Budva og finde hotel.