Ratings based on 185 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
89% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Schönes Hotel, zentral am Olympiagelände gelegen.

Posted Nov 23, 2014
Pros: Kompetente, hilfsbereite und freundliche Personal.
Location: München am Olympiapark. BMW Museum und Olympiagelände.
Kompetentes, freundliches Personal. Saubere Zimmer, gepflegtes Restaurant.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Rheinland Pfalz

Oktoberfest 2014

Posted Oct 23, 2014
Pros: Die gute Anbindung an das oeffentliche Verkehrsnetz/zum Oktoberfest.
Location: Olympiapark
Wir wurden am Empfang recht freundlich begruesst und wollten uns nach der langen Fahrt erst mal frisch machen. Dabei stellten wir schnell fest, dass die Lueftung im Bad ueberhaupt nicht funktioniert. Das Bett war wohl das unbequemste, in dem wir je geschlafen haben und beim Fruehstueck standen wir ewig an, um einen Kaffee zu bekommen. Fuer die gesamten Gaeste stand ein sehr langsamer Kaffee-Vollautomat zur Verfuegung, der auch noch regelmaessig seinen Geist aufgab und vom Personal gewartet werden musste. Das Preis-Leistungsverhaeltnis auch fuer das angebotene Fruehstueck steht in keinem Verhaeltnis.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Josefinefrom Danmark

Kan klart anbefales

Posted Sep 5, 2014 on Hotels.com
Hotellet er super lækkert. Flotte værelser med både kultur og natur tæt på. Dog mangler der noget internationalt tv, og gratis wifi på værelserne. Det savner man. Der skal generelt betales en del tillægsudgifter til morgenmad og internet, hvilket er inkluderet i mange andre hotellers priser. Morgenmaden er god men aftensmaden er ikke noget at skrive hjem om. Der mangler desuden restauranter af højere karakterer i området.
3 out of 5
Recommended
by JUSTINfrom Taiwan

位置很棒,附近餐廳超市很近

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
位置很棒!新來的職員算錯帳,多收一次住宿費
2 out of 5
Recommended
by M.M.

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Kirstenqfrom København

Posted Aug 23, 2014 on Hotels.com
Gode værelser og morgenmad men lille lobby.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Toulon

Superbe hôtel

Posted Aug 23, 2014
Location: Proche du Olympiak parc et commodités (centre Munich à proximité) Quartier accueillant, fleuri et propre
Hôtel conforme à la description faite sur le site Expédia Excellent service, hôtel de qualité, chambre spacieuse et confortable
4 out of 5
Recommended
by Eirikfrom Norge

Flott

Posted Aug 20, 2014 on Hotels.com
Bodde her i forbindelse med en hendelse i Olympia parken. Kort vei, og det var ett pluss! Litt dyr frokost for min del, men jeg løste det ved å bruke bakeriet inærheten! :-)
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Kimfrom Norge

God service

Posted Aug 18, 2014 on Hotels.com
Vi valgte dette hotellet fordi det lå i umiddelbar nærhet til Olympiaparken. Resepsjonistene var hyggelige og serviceinnstilte. Rommene hadde passe størrelse, og renholdet hver dag var upåklagelig. Frokosten benyttet vi oss ikke av da vi synes prisen på denne var litt for dyr, og vi savnet at kablet internett kunne vært gratis på rommene. Alt i alt hadde vi ett flott opphold, og skulle vi ønske å reise til Munchen igjen er det ikke umulig at vi velger dette hotellet på nytt.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Metro comodissima

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Hotel nel quartiere olimpico. Fuori dal centro, ma metro a disposizione a 100 m. Hotel pulito, bagni nuovi. Quartiere comodo e sicuro. Peccato non avere la colazione inclusa, ma fuori disponibili caffetterie e supermarket.