Ratings based on 75 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
96% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Disappointing

Posted Sep 23, 2014
Impressive looking hotel but room was in the annexe and was little bigger than a cupboard! Very limited menu in restaurant. Overall felt was overpriced
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Golf
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 23, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Golf
by Troels

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
by Kamfrom Norge

Meget dyrt

Posted Aug 14, 2014 on Hotels.com
Meget kostbar overnatting i forhold til komfort og beliggenhet.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Meretefrom Norge

Herlig hotell med herskapelig og historisk sus!

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Sjarmerende og herlig hotell. Fantastisk å bli tatt tilbake til gammel tid. Nydelig interiør med herskapelig eleganse. Sukkertøy for øynene å gå rundt og titte rundt. Hyggelig personale. Små og store koste seg. Hyggelig å rusle rundt i hagen. Barna fant frosker ved dammen, og var spente på om de kunne bli til prinser hvis de kysset dem;-) Suiten var lekker og delikat, men badet trenger en oppgradering/restaurering for at man skal få den optimale luksusfølelsen, men det var rent og fungerte absolutt;-) Kommer gjerne igjen og anbefaler hotellet på det varmeste!! Lite tips tilHotels.com: Det burde kommet tydelig frem I bestillingen fra hotell.com at prisen ikke inkluderte frokost.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Mfrom Norge

Minus :(

Posted Aug 10, 2014 on Hotels.com
Når vi ankom, fant ikke damen i resepsjonen reservasjon i mitt navn. Kunne det være reservert i et annet navn? Nei. Og når var dette bestilt? Jeg måtte gå inn på mailen min via mobilen for å finne nøyaktig dato for bestillingen. Der etter, måtte vi vente 5 min mens hun lette etter bookingen og la den inn. Skulle vi spise middag der på kvelden? Det måtte de isf vite innen 30 min. Nei, var vårt svar. Nei burde være alles svar. Ålborg sentrum er 10-15 min unna og der har man et hav av valgmuligheter! Videre viste det seg at frokosten kostet 125,- /pers pr dag ekstra, og var rett og slett et stort minus. Dårlig utvalg, det ble sjelden etterfylt og det var ingen produktmerking mtp allergikere (som jeg er selv) Ingen opplyste oss om at frokosten kostet 125,- pr pers ekstra og jeg ble rimelig skuffet når jeg skulle sjekke ut og oppdaget 250,- ekstra på regningen. Hadde jeg visst dette, hadde jeg IKKE spist frokost på hotellet men heller stoppet på en café langs veien. Event Statoil vil ha et matchende frokost tilbud, kanskje tom bedre. Hadde hørt mye bra om stedet, men det var rett og slett ikke i nærheten med å innfri forventningene. Man må dessuten betale 200,- ekstra pr natt for å få himmelseng. Forhåpentligvis får man da et større rom også... Og, for å toppe alt: den lovte utsikten over hagen glimtet med sitt fravær! Det eneste vinduet : takvinduet, på rommet, skulle helst ikke åpnes mer enn en liten glipe, men ettersom rommet ikke hadde noen annen form for lufting, åpnet vi det mer. Regnet det inn? Oh yes! Anbefaler jeg dette til andre? Nei. Hvis du som event leser dette skulle være så uheldig å ha booket uten å kunne kansellere, så unngå iallfall den såkalte frokosten med grå eggerøre, intet vann, lite juice, lyst brød, lik null frukt og grønt osv osv.
4 out of 5
Recommended
by Niels

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Louisefrom Esbjerg

Perfekt beliggenhed

Posted Aug 6, 2014 on Hotels.com
Hotellet er slidt, men meget hyggeligt. Vi blev mødt af en rigtig sød receptionist og senere en sød tjener til middag. Der manglede ikke. Der skulle være wifi - men dette virkede ikke på værelserne men kun lige udenfor receptionen. Vi boede i hovedbygningen, som havde indrettet værelserne efter "datiden", dog med meget lille plads. Hotellet ligger i smukke omgivelser og fin park og med perfekt afstand indtil Ålborg.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jens HMfrom Hillerød

Historisk bygning / indretning - hyggelige stuer

Posted Aug 5, 2014 on Hotels.com
Flot indrettet i historiske omgivelser. God service, dejlig morgenbuffet, pænt værelse - perfekt til en romantisk tur. Dårlig mobil/net dækning så man kan koncentrere sig om sin partner... ;-)