Ratings based on 36 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
94% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.2 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Inger Aslaksenfrom Sørum

Hotellopphold

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
Hyggelig opphold på et gammelt gjestgiveri, med personlig og god service.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Gode pute, dyner og senger.

Posted Aug 28, 2014 on Hotels.com
Hyggelig vertskap God frokost Gode senger, dyner og puter. En panelovn på ett soverom virket ikke. Døra til samme rom lot seg ikke helt lukke.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Per Ivarfrom Horten

Gammelt sjarmerende gjestgiverei

Posted Aug 22, 2014 on Hotels.com
Et meget enkelt og lett tilgjengelig overnattingssted. Noe slitt, men meget hyggelig vertskap og en helt grei frokost.
2 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Surpomp

Nøkterne greier

Posted Aug 15, 2014 on Hotels.com
Greit nok, i og for seg, men: Litt reservert vertskap, stusselig frokost, Europavei og jernbane på enesiden og sterk elvesus på den andre. Litt høy pris for dette, synes nok jeg(590). 400 kroner natta så hadde jeg vært helt fornøyd!
2 out of 5
Recommended
by Bente

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Kommer ikke til å overnatt der flere ganger.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Greit nok

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
OK for en enkelt overnatting, men dyrt i forhold til standard.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Overnatting på vei til vestlandet

Posted Aug 5, 2014 on Hotels.com
Hyggelig vertskap
2 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Pär

2 dagar

Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
Vi bokade hotellet visa hotels.com På webben stog det att betalning kunde göras med kort eller kontanter. Hotellet har låg standard jämfört med andra hotell. Middag serveras beställning, endast en rätt att välja på. Vid utcheckning fick besked om att vi endast kunde betala med norska kontanter. Ingen av bankomater tog svenska kort. Dåligt bemötande från hotellet för att lösa situationen. Jag skulle avråda från besök.
Comment from Hotel Management
Apr 9, 2015 by Martinus Kroon, Hotel Management
As mentioned on our website, as well as the booking sites is payment by Norwegian bank card or contact. This information is also clearly stated in the hotel ( reception and information folders).Pay by invoice is possible in consultation (for companies and institutions ). Other information about the rooms and the restaurant are also clearly indicated both on the Internet and in the hotel.
2 out of 5
Recommended
by Bjørgfrom Oslo

Greit nok

Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com
Vi skulle bare ha et sted å sove over langs e6, og hotellet var greit nok. Rommet var rent, og det er viktigst for oss. Men plasseringen var ikke bra, det var masse bråk fra e6 og jernbanen utenfor gjennom hele natta. Selvom det var svært få gjester, fikk vi et av rommene med dårligst plassering. Hotellet var litt slitt og vi følte ikke egentlig noen spesiell hollandsk atmosfære. Det gikk ikke an å betale med kredittkort (men norsk bank aksept kunne brukes). Servicen var ikke spesielt dårlig, men innehaverne gjorde heller ikke noe spesielt for at vi skulle føle oss ekstra godt ivaretatt. Alt i alt et helt greit sted.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 30, 2014 on Hotels.com