Ratings based on 1,254 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
95% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.7 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Carsten Flint Hunnechefrom København

Glimrende service midt i byggerodet

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Jeg følte mig som på en byggeplads og parkeringsforholdene var langt fra optimale. Forstår i øvrigt ikke, hvorfor det skal koste 75 kr. pr. døgn at parkere, når jeg har betalt for et hotelophold. Bliver det næste at man skal betale separat for brug af elevatoren? Når det så er sagt, var det et meget venligt og service mindet personale. Rummene var fine og rene. At der ikke findes én eneste stikkontakt på værelset med jordforbindelse kan godt undre, men den udfordring var personalet hurtig til at finde en løsning på. :-)
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by John Billy

This traveler left a rating score only Posted Oct 25, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jesper

Udemærket

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Hotellet har gennemgået en renovering, som skulle have været færdigt først i oktober, men 3 uger inde i oktober var de stadig ikke i nærheden af færdige. Mit værelse på 11. etage var renoveret, men gulvtæppet havde flere mørke pletter. Andre elementer, som armaturer på toilettet virkede også gamle, så renoveringen er nok ikke helt dybdegående. Mit enkeltværelse med queensize seng havde 2 madrasser, hvilket vil sige, at hvis man som enkelt person ligger i midten af sengen, så ligger man på madrassernes hårde kanter og hvor er så pointen i en queensizeseng til en enkeltværelse? Værdiskabet på værelset er så småt, at der kun lige kan være en mindre tablet eller spejlreflekskamera uden indbygget batterigreb - glem alt om at få plads til en laptop, selv om den kun er på 13-14". Servicen var fin og personalet flinkt, der blev hilst venligt hver gang jeg gik igennem ved receptionen. Morgenmaden var god uden at være prangende, men der var lidt af hvert af både varmt og koldt. Hotellet ligger lige ved en lille park, samt i fin gåafstand til centrum af Aalborg. Mit værelse på 11. etage ud mod parken var dejligt roligt, men jeg kunne godt forestille mig, at lavereliggende værelser ud mod den befærdede vej Vesterbro er noget mere støjfyldte. Vil jeg bo her igen? Ja, det vil jeg. Udsigten jeg havde var rigtig god og placeringen af hotellet passede også godt til mit formål med min tur til Aalborg. Inkluderet morgenmad og wi-fi samt flinkt personale vægter også højt hos mig.
4 out of 5
Recommended
by perfrom norge

Posted Oct 19, 2014 on Hotels.com
flott og sentralt , men det pusses opp og var uryddig. Hyggelige mennesker
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by FLEMMINGfrom fredericia

halvt byggeplads

Posted Oct 16, 2014 on Hotels.com
god morgenmadsbuffet meget bloed madras
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Oct 15, 2014 on Hotels.com
En igangværende ombygning gjorde lobbyen uindbydende. Også elevatoren var præget af byggeplads. Men de nyindrettede områder såsom restauranterne og og værelset var meget indbydende. Meget lækker morgenmad og en fantastisk udsigt.
4 out of 5
Recommended
by Camilla Lifrom Norge

Deilig mat

Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
Hotellet var under oppussing, så ikke alt fungerte helt topp ennå. Maten i retauranten var veldig god. Rommene hyggelige, selvom badet led litt av tidens tann. Absolutt et hotell vi kan anbefale og gjerne dra tilbake til.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Dagfrom Vestby

Aalborg et godt sted å være

Posted Oct 13, 2014 on Hotels.com
Flott opphold,god mat og drikke :)
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Minsun Kimfrom Seoul

Most beautiful view in Aalborg

Posted Oct 13, 2014 on Hotels.com
I was little disappointed that there is no electronic hot-pot in room. However, I'm sure I can see nice views of Aalborg at this hotel. Nice and Calm, except I can here the sound closing and opening the main door next to room
2 out of 5
Recommended
by Jesper

This traveler left a rating score only Posted Oct 12, 2014 on Hotels.com