Ratings based on 295 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
84% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jørgenfrom Denmark

Book roligt dette hotel

Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
Dejligt hotel med god morgenmad og gåafstand til strøget. Bor meget gerne her igen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tina

This traveler left a rating score only Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Moyen

Posted Nov 20, 2014 on Hotels.com
Chambre sommaire dont la salle de bain aurait besoin d'être rénovée.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Göranfrom Centralt

I centrum vid Limfjorden

Posted Nov 16, 2014 on Hotels.com
Avskiljt vid Limfjorden men bara några minuters promenad till centrum. Granne med Universitet och det fantastiska nya konserthuset Musikkens Hus med Centrum för Dansk Jazzhistoria! Badrummen under ombyggnad. Det behövs. Men så bodde jag också till reducerat pris. Härlig frukost!
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Pierrefrom paris

A fuire

Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
Chambre correct mais salle d'eau pas digne d'un 3 étoiles (propreté / peinture / taille)... Je ne recommande absolument pas...
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Kedeligt hotel i lidt kedelige omgivelser.

Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
Hotellet, dets indretning og værelser er ret kedeligt. Parkeringsforholdene absolut ikke optimale. Udvalget af TV kanaler og signal kvalitet er tvivlsom, så jeg havde medbragt udstyr til at koble til fjernsynets HDMI stik. Der var desværre ikke noget HDMI stik i fjernsynet. Morgenmaden er kedelig og ordinær. Sengen var efter min smag alt for blød og dyner og puder, alt for slidte og ukomfortable. Jeg forstår ikke, at hotellet har fire stjerner. Det trækker lidt op at hotellet er i gå-afstand til det centrale Ålborg.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Steenfrom Bramming

God restaurant med frisk bagt brød

Posted Nov 2, 2014 on Hotels.com
Tak for et godt ophold, Fremragende morgenbufet med friskt nybagt brød det var bare super :-) og ikke det kedelige bake off morgenbrød som mange hoteller desværre har indført.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peter Ditlevfrom Copenhagen

Low value for money

Posted Oct 31, 2014 on Hotels.com
Centrally located hotel, with good facilities including a decent gym. Rooms are out of date though and price is much too high considering the value you get. Choose differently if you can.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anders

This traveler left a rating score only Posted Oct 30, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Fredrikfrom Alingsås

Prisvärt med fantastisk frukost

Posted Oct 30, 2014 on Hotels.com
Ett trevligt hotell lite utanför stadskärnan. Hotellet har ett bra läge om man kommer med bil, med lättillgänglig gratis parkering. Frukosten var fantastisk med full continental meny. Pga att hotellet renoverades vid min vistelse dras helhetsintrycket ned något. Lite fler TV-kanaler hade uppskattats, särskilt fler svenska kanaler.