Ratings based on 459 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from London

Close to the train station

Posted Jul 26, 2015
Location: Get a train to Skagen and then walk to Grenen. The oceans meet there - it was fascinating.
A very pleasant stay with helpful staff. Free apples at reception and a very good breakfast. The park next to the hotel has trees that have recorded music next to them. Press a button and you get the theme tune to Monty Python!! The fire alarm went while we were there which was slightly strange because it was a recorded announcement in various languages not an alarm.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Optimal für die Durchreise

Posted Jul 21, 2015
Auf der Reise von Norwegen zurück nach Deutschland haben wir hier halt gemacht. Die Betten sind schon etwas in die Jahre gekommen; Bad, TV und Wifi waren bestens. Für eine Nacht als Zwischenstopp vor oder nach der Fähre also optimal gelegen.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Stille og rolig. Ca 10 min fra sentrum.

Posted Jul 11, 2015
Enkelt hotell. Grei frokost. Kun mulighet for sushi på kvelden. Rimelig parkering hvis man dropper parkeringskjeller. Litt slurvete room service.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Etwas jwd, sonst OK

Posted Jun 23, 2015
Man muss schon ein Stück laufen, um zum gemütlicheren Zentrum zu kommen. Sicher gibt's attraktivere Städte in der Nähe (Holstebro) zum Beispiel. Aber als schnelle Durchreise- Übernachtung von oder nach Norwegen geht's auch in Aalborg.
3 out of 5
by A verified traveler from Norge

Greit for å sove en natt.

Posted Jun 18, 2015
Pros: Beliggenhet
Cons: Luften på rommet, frokosten, coffe/tea maker på rommet. Lite rom for 3 personer
Location: Ålborg by, Kilde parken, Ålborg tårn og Ålborg zoo
Har bodd på dette hotellet før og hadde en bedre opplevelse da. Denne gangen fikk vi et veldig lite rom selv om vi hadde med datter på 14 som fikk en ekstraseng som bare så vidt fikk plass. Da var det ikke plass til å sitte på stolene på rommet.Luften ble veldig tett. Jeg sa fra i resepsjonen og temp ble satt ned på rommet men det var fortsatt varmt, selv om vi hadde vinduet oppe. Ingen toalettartikler på badet, hadde glemt bodylotion så dette savnet jeg. Rengjøring på rommet var ikke så bra, sengen ble redd men det virket ikke som om badet ble vasket. Pluss for mange og gode håndklær i forskjellige størrelser, og gode senger (ekstrasengen var også av god kvalitet):-) Savnet å kunne lage kaffe/te på rommet. Kunne kjøpe i resepsjonen. Frokosten var dårligere enn forrige gang vi var der. Tallerkner ble ikke fjernet, egg, bacon, frukt ble tomt, de hadde ikke Soya-melk. Service i frokostsalen var dårlig, virket som om alle var nye og virret litt rundt. Resepsjonen var ok, blide og hyggelige og ga riktig og god info.God og billig parkering rett utenfor. Har vært på dette hotellet 4 ganger nå, vurderer å prøve et annet neste gang. Spesiellt med tanken på dårlig luft på rommet, forkosten og ingen coffe/tea maker maskin.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 4, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Roy Arne from Eidsvoll

Et fint hotell.

Posted May 1, 2015 on Hotels
Hadde et flott opphold. God frokost, hyggelige personale og en fin beliggenhet ikke langt fra tog stasjonen.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Weekend i Aalborg

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Stille og fredelig, gode senger
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Ok hotell

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Da vi ankom hotellet ville vi gjerne parkere i kjelleren. Der var det ikke plass pga en konsert i byen sa hun i resepsjonen. Jeg forventer parkeringsplass når vi har bestilt rom. Hun sa at "førstemann til mølla" gjaldt. Dårlig service. Ikke kaffetrakter eller vannkoker på rommet , men rent og pent rom. Myk seng. God frokost. Savnet isbit-maskin..
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Annika from Sæby

Fint hotel

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Vi brugte hotellet til en enkelt overnatning ifm et arrangement i kongrescenteret. Fin morgenmad og dejlig ro på hotellet.