Ratings based on 66 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
92% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.4 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Stralsund, Meckl.-Vorpommern

Hübsches, älteres Hotel in Strandnähe

Posted Sep 9, 2014
Pros: Die Lage des Hotels, die Ruhe.
Cons: Nein, wir waren zufrieden mit dem gesamten Paket.
Location: In den Dünen hinter dem Strand in Skagen-Kandestederne/Dänemark.
Uns gefiel die Lage in der Natur, die gemütliche Atmosphäre und die Ruhe abseits der Straße zum Strand.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Malinfrom Onsala

Mysigt hotell

Posted Sep 1, 2014 on Hotels.com
Var här med min man på romantisk weekend och det var supermysigt. Kan tänka oss att komma tillbaka även med barnen nästa gång. Mysigt och charmigt hotell och helt okej restaurang (som jag kanske inte hade valt att ta med barnen på).
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Härliga lokaler och god mat

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger lite avsides med en tio minuters promenad till en lång sandstrand (där det blåste och var stora vågor när vi var där). Hotellets område har flera ytor för samvaro och utomhusvistelse, och ett sällskapsrum. Vi var nöjda med maten!
5 out of 5
Recommended
by Carsten Vammenfrom Randers

Badehotel - perfekt ro og balance

Posted Aug 18, 2014 on Hotels.com
Badehotel som leverer hvad vi forventede - tilbage til ren idyl, ro, ingen "støj" fra TV, radio eller telefon (på værelset) simpelhen i balance med indre ro - utrolig kvalitets mad og betjening - dejligt morgenbord hvor vi selv skulle koge det blødkogte æg som gav stemning blandt gæsterne - 400 meter fra Vesterhavet.
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Karmøy

Ro i sjelen

Posted Aug 14, 2014 on Hotels.com
Her senker du virkelig skuldrene. God mat, flott service, hyggelige ansatte. Romantisk plass med kort vei til Skagens flotte strender.
4 out of 5
Recommended
by Sonjafrom Norge

Hyggelig old-fashiened hotel

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Koselig hotel som gar beholdt den gamle stien. Rommet og badet var bittelite,men ok for et kort opphold.Fin frokost og hyggelig spisesal
4 out of 5
Recommended
by Kasperfrom Nordsjælland

Ren idyl

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Levede fuldt ud op til vores forventninger, gode værelser god service og lækkert mad, kommer helt sikkert igen
1 out of 5
Recommended
by Parfrom vel

Overbooket hotel, beskjed først ved ankomst

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Vi bestilte dobbeltrom med dusj og toalett. Ved ankomst fikk vi vite at de kun hadde et enkeltværelse uten do og toalett der de hadde satt inn en ekstraseng, til oss. Hotellet la all skyld på hotels.com for overbooking. De påstod at de ikke hadde noen mulighet for å gi beskjed enten til Hotels.com eller oss, slik at vi kunne finne oss annet overnatting. Det var helt fullbokket i området hvor vi helst ville bo pga av danacup arangement. Dette kunne vært unngått hvis vi bare hadde fått beskjed noen dager før.
2 out of 5
Recommended
by Kimfrom Vest Sjælland.

God beliggenhed.

Posted Jul 29, 2014 on Hotels.com
Hjorths hotel har en fanastik beliggenhed tæt strand, klitter og helt udberørt natur. Selve hotellet har set bedre dage og trænger virkeligt til vedligeholdelse. Rengøring var mangelfuld, især på den lille terrase hvor der stod en krukke til cigaret skod som ikke havde været tømt i meget lang tid......ganske ulækkert at sidde og kigge på!!!
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Annika

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com