Ratings based on 47 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.9 out of 5
100% of guests recommend
4.9 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.9 Room comfort
4.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from NRW

Perfekte Oase in einer lebendigen Stadt

Posted May 31, 2015
Pros: Das stilvolle Ambiente.
Location: Das Hotel liegt am Rand der Innenstadt, in unmittelbarer Nähe zu Geschäften, Restaurants und Cafés.
Das Hotel bietet perfekten Komfort und umsichtigen Service. Der Besitzer hatte nach eigenen Angaben vor, ein Hotel zu eröffnen, in dem "alles richtig" ist. Nach unserem Besuch können wir bestätigen, dass ihm dies bis ins Detail gelungen ist. Die Zimmer sind mit modernen Design-Klassikern eingerichtet und verfügen u.a. über eine durchdachte Beleuchtungstechnik. Von der Dachterrasse kann man einen wunderbaren Blick über die Ruhr und die Umgebung genießen. Das "Dux" kann man auf jeden Fall empfehlen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Hawick

Top clas hotel and staff

Posted May 20, 2015
Pros: Everything
Cons: Nothing
Location: Close to river, shopping and restaurants.
Feel that I was overcharged at 149 euros per night as I do not think that was what you quoted - please investigate
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Mooi hotel, prachtige schone kamers dicht bij cent

Posted Apr 13, 2015
Pros: De kamers en de entourage
Cons: De receptie zit in een hoek bij het restaurant, erg klein en weinig privacy. Parkeerpolicy aanpassen of integreren in de prijs per nacht
Goede keuze, mooi nieuw hotel. Jammer dat er nauwelijks parkeergelegenheid is of alleen voor geselecteerde gasten. Verder schone en luxe kamers. Aanrader
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Leiden

een plek die je beter geheim kunt houden

Posted Mar 27, 2015
Pros: wat vond ik niet leuk aan dit hotel? Alles! vooral voor de wishkey liefhebber een een Walhalla!
Cons: ik zou niets kunnen bedenken
Location: Roermond staat nou niet direct zo op de kaart als bv Maastricht maar is zeker een bezoek waard.
Recentelijk overnacht in hotel Dux. Wat een bijzonder aangename ervaring. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. De inrichting van het hotel en de kamer was uitzonderlijk fraai, smaakvol en luxe. Het bed was ongekend comfortabel. De douche zo verkwikkend dat je er niet meer onderuit wil. Aan alles is gedacht. Zelfs de rookruimte vond ik bijzonder fraai en dat wil wat zeggen voor iemand die niet rookt. eigenlijk zou ik dit hotel niet moeten aanbevelen en geheim houden, voor mezelf houden. Maar dat zou niet fair zijn: dit hotel verdient een topscore en kan ik u van harte aanbevelen. Binnenkort maar terug. Kijk er nu al naar uit.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

近代的なきれいで親切なホテル

Posted Mar 21, 2015 on Hotels
アウトレットに行くために泊まりました。泊まるまでもないかと思いましたが、ホテルはリーズナブルで、期待以上のきれいさ。泊まってよかったです。 しかも朝食にはスパークリングワインもあり、朝から楽しめました。アウトレットも近く、近所のレストランもとてもおしゃれで、大満足です。
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Außergewöhnliches Hotel direkt am Stadtkern

Posted Feb 23, 2015
Waren schon das zweite Mal hier. Nicht ganz billig aber lohnt sich auf jeden Fall. Werden immer wieder gerne kommen..
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by GURSEL

This traveler left a rating score only Posted Feb 15, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by GURSEL from istanbul

I really recommend dux hotel

Posted Feb 15, 2015 on Hotels
it was wonderful.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Doris from Schweiz

nur zum empfehlen!

Posted Jan 1, 2015 on Hotels
einfach perfekt und genial
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Einmal Dux immer Dux

Posted Dec 23, 2014
Super tolles & sauberes Hotel/Zimmer - Personal sehr freundlich - erstes mal im Dux gewesen und wir kommen gerne wieder Frühstück herrvorrangend