Ratings based on 420 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
98% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Højer

Der var lige hvad vi havde brug for

Posted Feb 16, 2015
Vi holdt min mands 60 års fødselsdag i Humlebæk Så hotellet var dejligt tæt på Gode sove muligheder God morgenmad Dejlig personale
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Leif

This traveler left a rating score only Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Karen Meretefrom Toftaholm, Sverige

Udmærket til prisen

Posted Nov 21, 2014 on Hotels.com
vi har brugt hotellet flere gange før, når vi har været på familiebesøg i Danmark og altid været tilfredse med både stedet og personalet. Det er dog svært at forstå, at de skriver vores visakort-oplysninger op, når opholdet er betalt forud til hotels.com. Beskeden er, at hvis vi ødelægger noget, så har de sikkerhed for at vi betaler for det, underforstået at de så bare hæver penge på vores kort. Det er vist ikke tilladt uden vores accept. Desuden er der jo noget der hedder forsikringer.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Ulla

This traveler left a rating score only Posted Nov 8, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Michael

This traveler left a rating score only Posted Nov 2, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Pernillefrom Nordsjælland

rigtig god oplevelse

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Fantastisk service, jeg fik lov at checke ind før kl.14 og alt fungerede
5 out of 5
Recommended
for Families
by Jettefrom Hjallerup

Posted Oct 25, 2014 on Hotels.com
Vi var rigtig godt tilfreds , venlig personale ,god beliggenhed , for vores familie besøg. Fine værelser . Dejlig og indbydende hotel
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Prebenfrom Nykøbing sjælland

Tilfredsstillende

Posted Oct 20, 2014 on Hotels.com
En overnatning
4 out of 5
Recommended
by Neifrom Nei

Posted Oct 4, 2014 on Hotels.com
Bra. God frokost. Fikk rom mot en støyete veldig trafikkert vei selvom det var veldig lite rom opptatt på den andre siden. Hyggelig personale, men veldig opptatte med pc, telefon osv, de så ikke opp .bra beliggenhet for oss.
5 out of 5
Recommended
by Hanne-Louise Rosenagerfrom sydals

perfekt beliggenhed

Posted Oct 2, 2014 on Hotels.com
Lige hvad jeg og min moder(93år) kan ønske os af et hotel, virkelig velegnet til gangbesværede og værelserne så store at det var nemt at hjælpe min moder. et hotel jeg til hver en tid vil anbefale til andre. Tak for et godt ophold