Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
93% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.7 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Rustig gelegen hotel, boven op een berg

Posted Oct 30, 2014
Pros: Gezellige sfeer, vriendelijk personeel
Cons: Parkeerplaatsen krap
Location: Helaas te ver weg van Willingen, is een behoorlijke wandeling
Alles goed georganiseerd, netjes Door de veelal Duitse gasten erg rustig, geen geschreeuw
4 out of 5
Recommended
by Peter K.from Unna

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Ordentliches Hotel. Preis-Leistungsverhältnis war ok. Frühstück ist reichhaltig.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sauberes hotel

Posted Jun 23, 2014
Annehme uberaschung, Zimmer sauber Frühstück gut........,,,,,,,,,,..,,,,,.,,,
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Martina

Gemütliche Übernachtung im Sauerland

Posted Jun 16, 2014
Wir haben für eine Nacht ein Familienzimmer gebucht. Die Größe war für 4 Personen völlig ausreichend, das Frühstück lecker.
4 out of 5
Recommended
by Erik

This traveler left a rating score only Posted May 8, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Familienhotel, aber auch für Paare geeignet

Posted Mar 19, 2014
Pros: Größe der Zimmer, ruhige Lage
Cons: Die Organisation an der Rezeption ( Schlüsselsuche weil Unterlagen falsch einsortiert bei Ankunft; bei Abfahrt falsche Getränkerechnung aus der Bar)
Location: Willingen ist gut zu erreichen, somit sind Ausgehmöglichkeiten reichlich vorhanden
Wer Abends etwas unternehmen möchte, sollte Willingen mit seiner "Partymeile" ins Auge fassen. Speziell die Hotelbar könnte etwas mehr Ambiente vertragen. Nur geeignet für einen Absacker. Sonst eher langweilig.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Nilsfrom Norge

Flott beliggenhet

Posted Jun 15, 2013 on Hotels.com
Vi var veldig fornøyd, fikk familierom med to soverom. Litt små rom/mye møbler , men ellers ikke noe å utsette på rommet. Egen kjøkkenavdeling, men vi hadde ikke behov for det. Bassenget var vedlig bra, det var også de forskjellige saunaer. Vi var på et tidspunkt der det ikke var servering, men sikkert veldig bra i sesongen.
4 out of 5
Recommended
by fam van Leeuwen

Wel buiten Willingen, maar slechts 5 min. rijden

Posted Feb 21, 2013 on Hotels.com
Verbijf was prima. Was wel verkeerd geboekt waardoor ik in eerste instantie 40 euro meer moest betalen. Gelukkig kon ik aantonen dat ik wel goed geboekt had maar dat dit verkeerd was doorgegeven. Hotel nam de extra kosten op zich. Heel netjes!
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 3, 2012 on Hotels.com
Gedateerd en ongezellig hotel. Kamer groot en keurig schoon; zitgedeelte, aparte slaapkamers en nog een apart slaapgedeelte. Kleine keuken met koelkast. Keurige badkamer. Bedden goed. Één keer 's avonds buffet; enorme eetfabriek en kwaliteit van het eten slecht. Ontbijt daarom niet genomen. Bar ongezellig. Personeel correct maar niet vriendelijk. Op 5 auto minuten van willingen waar genoeg leuke restaurants zitten om te ontbijten en te dineren. Als je het hotel alleen gebruikt om te slapen, is het goed en goedkoop.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Ramada Willingen

Posted Feb 26, 2012 on Hotels.com
Goed hotel, dicht bij Willingen. Er is sauna en zwembad wat prima in order is alleen wel er saai ingericht. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.